Merhaba, hakikaten güzel bir yazı olmuş teşekkürler. Evdeki ocağı ovarken veya basit bir çaydanlığı dahi kaldırdığımda (ki en fazla 1-2 lt dir.) Ne bileyim, hani kol gücü gerektiren bir şeyi dahi yaptığımda sağ kolumda pazu diye adlandırdığımız kısımda gözlerime inanamadığım-gerçekten abartmıyorum- kocaman bir kas oluşuyor (portakal görünümünde)ki bir bayan için çok da şirin gözükmüyor.Sol kolum normal ama sağ kolum hayli kaslı duruyor. Brisinden şöyle bir şey duydum, (bu arada henüz diyet ve spora başladım, 160 boyunda ve 75 kiloyum) fazla kilolarını vermeden spor yaparsan rambo gibi olursun diyor. Ki ben gerçekten fizyolojimin kaslanmaya müsait olduğunu hissediyorum. 160 cm boyunda bodygourd gibi görünmek istemiyorumince ama atletik olmak istiyorum. Şimdi ağırlıkla çalıştığım spora devam etmeli miyim? Yoksa biraz diyet, daha sonra mı spor yapayım sizce? Şu ana kadar gezindiğim en seviyeli site, ayrıca kurucularını ve üyeleri de tebrik ettim doğrusu.
Dengeli beslenme ve spor sizi atletikten başka bişi yapamaz. rambo gibi görünmek için günde 8 saat aşırı antrenman ve bunu gerektiği çok pahalı beslenmeyi 10 yıl yapmak ya da kimyasal ilaç
laçlar kullanmaktan başka çareniz yok.
hep bir arkadaşın sö züne inanılıyor zaten o bir arkadaş yok mu o bir arkadaş. Sağ ve sol kolların orantısız kullanıı yüzünden sağ kolunuz da daha az yağ birikmiştir görünüm farkı ondandır bence.