S
serdar1980
Guest
Hımm fotoğrafları diyorsan idare eder işte. Kürleri de yazsana burada herkes merak ediyor....
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
kanatsizmelek dedi:kur konusnda tartısmaya gırmeyecegım arkadsalr neden dersenız asagı yukarı butun vucutcu arkadslar kulandıgı malzemelr aynıdır..onemlı olan hakkını verbılmektır.hersey ılacla olsaydı sokaktan gecen ahmetde,serdarda yarısmacı olurdu bu konuda daha fazla konusmak ıstemıyorum ozur dılerım..bu arada olculerımı merk eden arkadaslar
kol:51 cm
bacak:74 cm
omuz:137 cm
kılo:85 kg
yas:27 yıl![]()
serdar1980 dedi:Niye adamın bacağı 74 cm. olunca türkiyede değil de uzaydamı olması gerek?? Ne alaka? anlam veremedim şahsen. Çok abartı ölçüler değil ki bunlar...
beat me dedi:vücut güzel vücuta bişey demiyorum ama kolun ve bacağın 85 kilo için abartılı olmamışmı? :? görkem gürsoy 104 kilo olmasına rağmen kolu 48 santim abartılı bu ölçüler
177 cmAyaz dedi:Boyunu yazmamissin.. cok kisa duruyorsun.. kac boyun ?