Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
güzel açılım cevabı bende bekliyorum.dıgıt dedi:evvela vücut için tebrikler çok başarılı fakat arkadaşlar beslenme ve kür hakkında ısrarla senden bilgi istemişler ve sende ısrarla cevap vermiyorsun ve alttaki imzandada burası terleyenlerin yeri tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim demişsin madem birlikteysek gizli saklı yok bencil olmamak gerek ufak bir bilgi versen bizimde tecrübelerimiz artacak.
dıgıt dedi:evvela vücut için tebrikler çok başarılı fakat arkadaşlar beslenme ve kür hakkında ısrarla senden bilgi istemişler ve sende ısrarla cevap vermiyorsun ve alttaki imzandada burası terleyenlerin yeri tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim demişsin madem birlikteysek gizli saklı yok bencil olmamak gerek ufak bir bilgi versen bizimde tecrübelerimiz artacak.
Ayaz dedi:dıgıt dedi:evvela vücut için tebrikler çok başarılı fakat arkadaşlar beslenme ve kür hakkında ısrarla senden bilgi istemişler ve sende ısrarla cevap vermiyorsun ve alttaki imzandada burası terleyenlerin yeri tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim demişsin madem birlikteysek gizli saklı yok bencil olmamak gerek ufak bir bilgi versen bizimde tecrübelerimiz artacak.
ben ufaktan vereyim bilgi o zaman.. Growth Hormon..
Tecrübelerimle..
gurkan dedi:sorulmasinin nedeni kaslarin cok net duruyor.sanki deca sustanon pimo gibi degilde biraz daha kaliteli biseyler kullanmis gibi duruyor.ayrica sana kac arkadas sordu neler aliyorsun neyle besleniyosun diye sen aradan o kadar zaman gecmesine ragmen daha yeni 1 kilo et 10 yumurta falan dedin...ilk forum aüye oldugunda yazmissinki burasi terleyenler yeri burda tecrübelerimizi paylasalim.arkadasim sen sana ne ilac aliyosun diyenlere günlerce sonra herkesin bildigi seyler iset testesteron sustanon .... gibi seyler dersen.sana neyle besleniyon diye soranlara herkesin bildigi seyler iste et yumurta falan dersen kim bu forumdan ne ögrenecek,hem diyosunki burda tecrübelerimizi paylasalim hemde arkadaslar agzindan yalvar yakar laf aliyolar nerdeyse.eger senin dedigin gibi o sustanonu o decayi ve et ve yumurtayi herkes biklioysa o zamn biz neden burdayizki...yanlis anlama ama ben sende biraz bencillik gördüm.sen diyosunki ben resimleri koyyum millet bana off süpetr acayip vücut falan desin ama soru moru sormasinlar diye düsünüyon.böyle olmaz.bence biraz daha yardimsever olman lazim...iyi bir vücut basarilar
GyMania dedi:Arkadaşlar bir şeyi kaçırıyorsunuz.
Sihirbazlar sırlarını ASLA söylemezler... 8)
Fatih arkadaşımızda maşallah MANDRAKE mübarek...![]()
kanatsizmelek dedi:GyMania dedi:Arkadaşlar bir şeyi kaçırıyorsunuz.
Sihirbazlar sırlarını ASLA söylemezler... 8)
Fatih arkadaşımızda maşallah MANDRAKE mübarek...![]()
ya derdımı kımseye anlatamıyorum galıba bu konuda acı tecrube yasadım yoksa neden paylamayayım sızınle bılgı paylastıkca degerlenır.....
shrek dedi:tebrik ederim bacakların kendini iyi sanan coğu vücutçudan iyi ama biz türkler bacaklara cok önem vermeyiz iyi bir göğüs kalın bir kol yeter bize ama bu çok yanlıştır yurtdışında jüri puanları bacaklardan yukarı doğru verirler eğer yarışmaya giriceksen ve hiç ummadığın insanların seni geçmesini istemiyorsan en önemliside iyi olan üst vücuduna yazık olmasını istemiyorsan tam çömelerek yapılan sguattan şaşma bacak ve calfa saldır gerçek başarı comple iyi bir bacaktan geçer başarılar dilerim
kanatsizmelek dedi:kur konusnda tartısmaya gırmeyecegım arkadsalr neden dersenız asagı yukarı butun vucutcu arkadslar kulandıgı malzemelr aynıdır..onemlı olan hakkını verbılmektır.hersey ılacla olsaydı sokaktan gecen ahmetde,serdarda yarısmacı olurdu bu konuda daha fazla konusmak ıstemıyorum ozur dılerım..bu arada olculerımı merk eden arkadaslar
kol:51 cm
bacak:74 cm
omuz:137 cm
kılo:85 kg
yas:27 yıl![]()