• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Karın şişliği yaşayan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nanza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günde 2 kere yapsan yeter. sabah ve akşam yapabilirsin çok da önemli değil zamanlaması. 30-45 saniye yeterli esnetme süresi olarak.
çok teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1458494149][/DOUBLEPOST]
Kardeşim bence sen daha az bilgisayar basinda durmaya çalışmalisin cidden her açıdan zararlı o kadar durmak :D
ahahaha aynen de işte yapcak bişey bulamıyorum :D arkadaş ortamıda pek yok, en azından yakın çevrede :(

bu problem biraz bende de var ve hareket olarak squat deadlift falan giriyorum duruş bozukluğunu gidermek için vücutta su olduğundan da kaynaklanıyor diye düşünüyorum çünkü; yağ oranım %10 falan iken yine arkadaşın haline benzer bir durumdaydım
Sen bence yağ oranını öğren öncelikle bilmiyorsan daha sonrasında düşürmeye yönelik beslenme uygula sonrasında da günlük kardiyo ve 2,5-3 litre su içerek daha faydalı olabileceğini düşünüyorum

Back
Yukarı