Kasımpaşa34
Üye
Hehe . Vücudu güzel şaşırtmışsın.
Güldüm akşam akşam. Madem şaşırtıcan. Aldığın kh ya deysin. Baklava felan yerdin.
2 ay sonunda ilk defa şeytana uyalım dedik oda olmadı

Şerbetli tatlıları pek sevmem

Hehe . Vücudu güzel şaşırtmışsın.
Güldüm akşam akşam. Madem şaşırtıcan. Aldığın kh ya deysin. Baklava felan yerdin.
Merhaba Arkadaşlar...
Bugün kahvaltıma 2 dilim kepek ekmeği ekledim. yumurtayı çıkarmadım bu sefer haşlamadım omlet yaptım. Pirinç eklemedim öğünlerime. Sadece sabah kahvaltısına ekmek ekledim 2 dilim. Şu an hiç bir sıkıntım yok. 1 haftadır hergün tansiyon sorunu yaşıyordum ama bugün yaşamadım. 2 dilim ekmeğin faydası değildir sanırım.
Spor yapmadan bu diyetle çok fazla kilo verilmeyeceğini herkes biliyordur umarımSpor yapamıyorum şu an ama 1 hafta içerisinde kesinlikle başlayacağım.dumbelllls
ben de buna benzer bir diyet yapıyorum 1 ay olacak ayrınıtlı olarak beslenme + kardiyo + antrenman şeklinde paylaşacağım 1-2 gün içinde. özetle sonuçlar şöyle oldu:
- 6 kilo verdim
- güç kaybı yaşadım (bench press dambıll press gibi temel hareketlerde, ama kilo gittiği için daha iyi barfiks çekiyorum, ayrıca güc kaybu beklediğim bir şeydi diyeti kötülemek için yazmadım)
- pantolonlar düşmeye başladı bol geliyor bu da demek ki istenmeyen bölgelerden iyi kayıp yaşanmış
- ciltte düzelme evet çok ilginç buray detaylı yazacağım hiç beklemiyordum bu kadar iyileşme, sırf cilt için bile yapılır
Son durumunda ölçülerin nasıl?
tek ogun yapsan daha da iyi
ne kadar az o kadar iyi
tek öğün derken ? yani sadece kahvaltı edicek tüm gün içerisinde veya sadece öğlen yediğiyle mi 1 günü idare edicek? Yanlış anladıysam düzeltin lütfen.Eğer bu şekildeyse bu ne kadar sağlıklı olabilir?
en saglıklı yol diye dusunuyorum ben
aksam 6 ve 8 de iki ogun ile tum protein yag ihtiyacınızı gideriyorsunuz 22 saat ac kalıyor vucud