Cellucorc4
Üye
muscletech mass gainer i ben nasıl göremedim bi porsiyonunda 263 gr karbonhidrat var çok güzel ... kesinlikle alıyorm
arkadaşlar ben 1.80 boyunda 68 kiloyum. daha önce 58 kiloydum hardline weight gainer aldım ve 2 kutu bitirdim. günde 3 ölçek sabah öğlen akşam sütle kullandım. ama spor yapamadım. çünkü spor yapmaya fırsatım ve vaktim yok. bu 2 kutu ile 10 kilo aldım ve şimdi 68 kiloyum. ama çok göbek oldu kollarım ve bacaklarım çok ince. yani aldığım tüm kilolar göbeğe gitmiş gibi. sizce ne yapmalıyım gainere devam etmelimiyim??
yüksek karbonhidrat oranı olan bir gainer al öncelikli olarak.benim önerm dymatize super mass
kilonu 4 ile carp.çıkan oran alman gerekn karbonhidrat oranı. oranın4 te 1ini dymatizeden kalanını besinlerden(esmer-beyaz pirinç makarna) karşılamaya calış.düzenli ağırlıgı calıs.1 ay sonra tartıya cık sonra tesekkür et![]()
200 çıkıyor.
Peki benim için en doğru ürürünün Dymatine Super Mass olduğunu nereden bilicem...
Mesela forumda İnkospor weight gainer ve hardline weight gainer adlı ürünlerde var...
Birde besyo51 arkadşımız gibi bir durumla karşılaşmakta istemiyorum kafa_
muscletech in yeni gainer i bağıra bağıra fiyat/performans ürünüyüm diyor 5440 gramlık torba ambalajlı 190 lira yanında universal shaker veriyor ben ramazandan sonra kullanıcam iyi bi bulk dönemi istiyorum artık şu an arkadaşım kullanıyor kesinlikle gözle görülür fark var
Protein tozu zaten kullanıcam, ilaveten
sadece karbonhidrat olarak diyorum.
başka bir seçenek varsa onu uygulayalım, tecrübe ettiğiniz.
merhaba ben bu ucluyu kullaniyorum serious mas gaineri yesil olani yani 1 ay kullandim kesinlik ama duzenli beslenme uzerine kullandim yaglanmadan fazlalik olmadan 2-3 kilo aldim hacim gercekten veriyor bi olceginde 1250 cal var cok ciddi rakamlar var 140 tl ye 2275 kg sini aldim tabsiye ederimSelam arkadaşlar,
Protein tozunun yanında birde karbonhidrat takviyesi düşünüyorum.
WG'ler yani kilo aldırıcılar hiç işe yaramadığını düşünüyorum.O yüzden sadece karbonhidrat değeri yüksek ürün arıyorum.
Karbonhidrat takviyesi olarak sizce hangisi daha uygun?
1)Ultimate Nutrition Pure Muscle Carbs, 1250 gr 67 YTL
2)MultiPower Zell Max Plus2 2 kg 104 YTL
Şu zell max'ta kreatin de varmış.