@Coyote
Antrenmanın ne kadar sürüyor bu diyetle birlikte. 1 saat civarında ağırlık antrenmanı çıkarabiliyor musun? Ayrıca 20. günde ne kadar alışabildin diyete?
Kesinlikle az önce 25 kmlik bir yürüyüş yaptım ve bu inanılmaz birşey yokuşlarla dolu yollar istanbul yokuşları vs.
Sözün özü 3.30 saatte 25 km yürüdüm. Dakika tuttum ve mesafe.
ağirlik idmanları çok rahat çıkıyor hiç bir sorun yok.
Protein yükledikçe her taraf ışıldıyor. 3-4 saatte bir whey yada kefir içmek iyi bir çözüm.
En önemliside saçma sapan atıştırma ataklarından kurtulmak.
Bu benim placebo etkisi olarak değil leptinle alakalı.
Doyduktan sonra atıştırma diye birşey söz konusu olamaz.
Ancak proteni aksattığınız anda hipoglisemi etkileri ortaya çıkıyor.
Ancak bu hipoglisemi halsiz bırakan yüksekten aşşağı düşüren kan şekeri cinsinden değil.
Kan şekeriniz 60-50 bariyerine geriliyor.
Bu arada yağlar açığa çıkıyor ve çok güçlü bir enerji ortaya çıkıyor.
Krebs döngüsü işte bu.
6 hafta sonunda yağı aldıktan 30-60 dakika içinde çok kuvvetli enerji açığa çıkacağı söyleniyor.
20. günde 25 km yol yapıyorum ve daha yorulmadım yürüyesim var.
Ağirlik idmanlari çok kolay geçiyor
Ancak Temel hareket ağirlikli çalişanlar için eksi özelliği kan şekeri düşük durumda.
Ağirliklarin altında özellikle kemik yükleyen Fullsquat ve Deadlift benchpress fena halde kan sekeri düşüyor. Dünya ile kısa bir süre bağlantınız offline oluyor

Bu karbohidrat alanlarda daha az ortaya çıkar.
Ama offline durumu düşük kan şekeri ile ilgili.
kahve denemedim henüz. uyarıcı kullanmak istemiyorum artık bıktım bu saçma uyarıcılardan. Türk kahvesi kücük fincan bazen içiyorum. Oda sohbet muabbet amaçlı.
Aslında önerilen hipertrofi aralığı yani 8-12-15 tekrar aralığında yapılan çalışmalar.
15 tekrar lı çalışmalarda sorun olmaz. Kas kitlesinide büyütür aslında.
6-8 tekrar arasında sıkıntı oluyor. Çünkü yüksek kilo glikojen stoğu az olduğu için çabucak yorgunluk oluşabiliyor.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:26 ----------
İkisi de gerekli diyelim konu kapansın bence
ben ikisinin gerekli oldugunu dusunmuyorum.
zira parası ve imkanı olanlar için Protein ve yağ almak yeter.
Çünkü 2.6 ve 3.0 kilo başı protein oranları ve gunluk 100-150 gram yağ alımı
Glikojende ortaya çıkarıyor
Protein ve yağlardan glikojen yapabiliyor vücudumuz.
Bu durumda diyet yapan insanların protein ve yağ kullanmaları daha mantıklı.