ben ketocuların satır aralarını okumaya çalıştıgım için siz beni anlayamadınız.. ketoculara göre şarapta içilebilir,birada arkadasın söyledigi gibi rakıda.. yani kafayı bulabilirsiniz rahatça..
bir çok ketocu doktora göre zaten içkinin pek bir zararı yok..(bunu çok iyi biliyorum) aman haa meyva yemeyin içindeki şeker öldürür.. aman haa makarna yemeyin içindeki maddeler insülin dengesini bozar.. sakın haa tahıl yemeyin mide enzimleriniz bozulur...
şimdi ben size soruyorum bütün body bulding sporuyla ugrasannlara sorun, bütün bu işin lokomotifi olan amerikalı sproculara sorun, bütün yine bu işte bilimi bir numara yapmış olan alman bilim adamlarına sorun bu arkadasların dedigi programı kim nerde uygulamış..
örnekler vereyim... suan ismini hatırlamıyorum (isteyene yaznın linkini gönderebilirim) ispanyadaki body şampiyonasında ülkemizi temsil eden sprocuya keto diyeti öneriyorlar oda uyguluyor sonuçmu? alın size sonuç
(fakat karbo olmazsa olmaz diyorum buda benim fikrim..onca lapayı makarnayı neden yiyoruz yada neden yükleme yapıyoruz...ve ben bunu deneme yanılma yöntemiyle kendimde yaşadım daha doğrusu yaşamak zorunda kaldım..avrupa şampiyonasında ispanya madrid de karbo yüklemesi yapmadığım için herşey mahfoldu...ayrıca 0 karbo fikrinde çok anlamasız geliyor bana...) bu profesyonel sporcunun heldic kadar bilgisi yok maalesef vah zavallım!!!!!!
mucle and fitness dergisi eylül 2011 sayısı son mr olimpia phil heath roportajı:
patates gibi nişastalı korbonhidratlar yemek yagsız kalırken gelişim saglıyor ve insanı şişirmiyor.. e tabi bu kardesimizinde heldic kadar bilgisi yok
amerikanın en ünlü spor ve yasam beslenme koçu, efsane sporcuları yaratan adam dr jim stppani muscle and fitness roportajında bakın ne diyor eylül 2011
çogu kişi beyaz princi der eder özellikle sindirim konusunda ama anabolik etsiki oldugunu unuturlar. kesinlikle kas büyümesine yardımcı olur..
ayrıca Dr. Jim Stoppani diyor ki: Antrenman sonrasında, kas glikojenini yenileyecek ve kas kaybını önleyecek karbonhidratlar alın. Kısa ve daha hafif kardiyo için, önerilen karbonhidrat miktarının düşük tarafında kalın; uzun ve daha yoğun kardiyo için ise tersini yapın. Özellikle de bisiklet ya da dirençli kardiyo yaptıysanız, hızlı sindirilen proteinin kas kaybını önlediğini ve kas gelişimini teşvik ettiğini unutmayın. e maglum heldic kadar bilgisi olsa karboyu keserdi..
keto diyetiyle ilgili phil heatın verdigi cevap:
ekim sayısı: şaka yapıyorsunuz heralde hiç karbonhidrat almadan vucut geliştirme? sanırım bu bir şaka programı benim günlük diyetimde 881 gr karbo var diyor kendisi..
gainer nedir? neden vardır? niye firmalar bunu üretir tamamen satış kaygısımı? yoksa sporcuların istegimi? bütün firmalar aptal dimi senin kadar bilgisi yok dimi?
birde türklere soralım dimi ? gökhan öcal master coach,amerikada egtim görmüş ünlülerin egitmeni,marmara spor merkezi anranörü bakın ne diyor?
karboları kesmek vucut geliştirme sporunda yapılacak en büyük hatadir. pilav makarna ki kendisi çavdar ekmenide öneriyor bunları mutlaka almak gerekir.. yoksa gelişimin bir parçası eksik kalır.. (inanmayan nette teli var açşın sorsun)
ibrahim sırrı önal profesyonel vucut geliştirmci elül sayısı mucle and fitness soru ne yiyorsun?
kesinlikle önceligim protein ama karbolarıda kısmam her ögün pilav,makarna ve brokoli gibi karboları tüketirim diyor.. buda cahil bir kardesimiz..
cris aceto dünyanın en çok kabul gören besin ve sporcu programcısı bakın ne diyor.. şamiyonların birine basarıya giden yok hakkındaki roportajı
Chris Aceto, olaya önce Karbonhidratlardan yaklaşıyor. Buna göre Vücut ağırlığı başına 6gram K.hidrat önerdi. Proteinleri ise kilogram başına 2 gram. Buna göre 140gram ağırlığına sahip 900gram Karbonhidratlık gıda alımını her gün alması gerekiyor. Sadece karbonhidratlardan 3600kalori alıyor. Chris Aceto bu uygulamayı kısa zamanda yüksek hacme ulaşma yöntemini her sporcuya önermektedir. Mesela 90kglık bir sporcuya 540gram Karbonhidrat(2400Kalori) alması gerektiğini bildirmektedir. e daha ne yazıyım kardesim bunlar dünyanni en çok kabul gören insanları ve hepsi sampiyon.. hepsi birinci.. ve hepsi basarili..
bu saatten sonra hala ben karbo almam diyen varsa ben bir sey demem.. 150-200 tane makale var elimde karbolarla ilgili.. e ben bunları eklemeye kalksam sabah olur.. bu insanlar heldic kadar bilmiyorlar sanırım?
ameirka,almanya bu işin liderlerinde en az protein kadar karbo önemli ama benim canımmmmmm ülkemde bizim gibi bu işin okulu okuyanlara itibat yok dalga gecerler yok genenik mühendisi bir sey bilmiyor diye sonra elinde bir tabloyla çıkana heldic gibi kopyala yapıştır yapana helal olsun bravo adam haklı çekerler..
allah akıl fikir versinnnn.... görüsmek üzere.....