Karin egzersizleri Tam Liste.

Aletsiz yapılan karın egzersizlerini riskli buluyorum. O hareketleri çok tekrarlı yaparken boynum sakatlanabiliyor. Ya da başka bölgelerim. O yüzden abking pro, abroket gibi belimin boşlukta kalmadığı mekik aletleriyle çalışmayı tercih ediyorum. Biraz reklama girer ama forum yönetiminin de bu egzersizler yerine aletle yapılan egzersizleri önermesi daha doğru olur bence.

bişey sorcam kardeşim bu ayzdığın hareketleri nasıl anlamamız gerekiyo bu ahreketlerin adını mı ezberlicez nası hareket onlar tarif et isimden ne anlayım ben :S

adonis-kasI.jpg

Bu kasın adı sanırım adonis kası olarak geçiyor.Ben zayıf biriyim ciddi olarak 186-70 kilo.Ancak göbek altı kısım sanki hafif şiş şekilde.Göbek olduğunu düşünmek imkansız sanırım.
Neyse sormak istediğim aşağı inen kısımları oluşturmak için normal karın antremanları yeterlimidir.Netten baktığım resimler de bazı fotoğraflarda bu çıkıntılar yok bazılarında var.hatta oldukça gelişmiş bazı vg cilerde bile bu şekilde net görünmüyor.Yapısallık önemlimidir.Yoksa sadece çalışmakla mı alakalı bir durum bu.Ve bu kası çalıştıracak özel hareketler varmı

destek alıyor

Bench press lower abs diye bir karın hareketi var yanlız bu harekette bar ı kaldırmanın mantığı nedir onu anlamadım

Get a 6 pack with Marc Fitt - Get What You Want - www.marcfitt.com - YouTube

videodaki ilk hareket . .

şöyle düşün ... mekikde belden aşağıda ayaklarından biri tutarya hani sende belden yukarsını kaldırırsın yoksa hareket bozukur ayakların yukarı kalkar ...

videoada adam da ayaklarını kaldırıcak bu durumda hareketi bozmamak için belden üstünün kalkmaması lazım o ağırlıktan destek alıyor ...

umarım anlatabildim ...

hergn sabh aksam 50 mekik cekiyorm belim 74 cm ne kadar sürede karın kaslarına sahip olabilirm şekil olarak ?
YEDİKLERİNE ÇOK DİKKAT ETMEN GEREK ŞEKERLİ ŞEYLER TATLI GİBİ YADA YAĞLI ŞEYLERDEN UZAK DURURSAN PROTEİN SIK SIK FAZLASIYLA ALIRSAN SONUÇ ALIRSIN AMA YAPTIGIN SANIRIM CRUNCH HAREKETİ CRUNCH HAREKETİNE BU ARKADASIN PAYLASTIGI HAREKETLERDEN EKLEYEREK DAHA ÇOK VERİM ALABİLİRSİN ( VÜCUDUN TÜM BÖLGESİNİ ÇALIŞ SENİN İÇİN DAHA TATMİN EDİCİ OLACAKTIR)

YEDİKLERİNE ÇOK DİKKAT ETMEN GEREK ŞEKERLİ ŞEYLER TATLI GİBİ YADA YAĞLI ŞEYLERDEN UZAK DURURSAN PROTEİN SIK SIK FAZLASIYLA ALIRSAN SONUÇ ALIRSIN AMA YAPTIGIN SANIRIM CRUNCH HAREKETİ CRUNCH HAREKETİNE BU ARKADASIN PAYLASTIGI HAREKETLERDEN EKLEYEREK DAHA ÇOK VERİM ALABİLİRSİN ( VÜCUDUN TÜM BÖLGESİNİ ÇALIŞ SENİN İÇİN DAHA TATMİN EDİCİ OLACAKTIR)

2009 yılında sormuşum 2014te cevap vermişsiniz, teşekkürler :D

Back
Yukarı