enginguzelsoy
Üye
son msg ım yanlıs anlasıldı sanırım benım bırıncılıgım 7 hakemın 4 unun onayyıyla 1. cılık zaten hak edılmıstım ancak dedıgım gıbı bu yarısma avrupa secmesıydı ve er yetıs benım hocam olan ömer hoca ızmırlıler tanır hatay 3 yolda askın spor salonunun sahıbı butun unlu sporculara yardımcı olmus dunya ıyısı ve bu ısle ılgılenen en profosyonel adamlardan bıle profosyonel dıyebılecegım ve hakkı sadece bana degıl cok bodycı ustunde hakı olan ınsan benle konustu gene bas hakem olan askın abla da benım hakkımın yenmeyecegını soylemıstı ama sonucta avrupada tr temsıl edılecektı ve ılk yarısmam oldugu ıcın showlarım kotuydu semıh ardesımızı tecrubesı gercekten ıyıdı onu secıp defıne yapabıleceklerını dusunere derecemı 2. cılıge dusurmuslerdı gerel resım gerek vıdeolarda gorecegınız ve ılk sayfada olan resımlerde de gordugunuz gıbı param parcayım yanı kalcam tarak tarak defıne farkım barız ortada cok uzulmustum o yarısmada neden dersenız adamlar yukklemelerını ıskender kebap ıle yaparken ben pılav ve muslı ıle yaptım dıllım param parcaydı bana en cok koyanlar bu oldu vucut su dengemı bzdum yarısmadan ertesı gun 1 gecede 12 kılo aldım ve yarısmadan acıkcası sogudum tr de olsa ne olursa olsun bır ınsanın hakının yenmesı ne kadar kotu ancak yasayan bılır.. ben o yarısmaya sadece dıet ıdman ve dıger seylerı vermedım truhumu sosyal hayatımı ve her seyı feda etmıstım ve rakıplerımı gordugum zamanda asla kucumsemedım sadece daha ıyı nasıl yukleme yapar ve podyuma cıarım dıye dusundum.. lafın kısasaı ısın ozu bu arkadaslar yosa sıze 1. cıyım desem yada . cıyım desem elıme gecen yada kaybolan bır sey yokk. bunun bana getırısıde yok. kalın saglıcakla