Evet arkadaşlar biraz ara vermek zorunda kaldıydım günlüğe.
Bugün spordan önce ilk defa MP assault kullandım. Muscletech'in ürünü elimde assaultla dönüşümlü kullanacağım. Assault size on max dan daha yararlı çıktı diyebilirim. Daha doğrusu ilk gözlem bu. Size on da alamadığım karıncalanmayı hissettim. Pump etkisi fena değildi şu kadar kilo arttırdım demek yanlış olur. İlerleyen günlerde daha iyi sonuçları paylaşabilirim.
Antrenmandan önce Muscletech amino fx kullandım. Bu ürün cidden iyi terletiyor. Daha doğrusu ben set aralarında dinlenmeyi az tutan biriyimdir. 40 dk da göğüs ve biceps antrenmanımı bitirdim. T-shirtüm sırıl sıklam oldu.
Spor sonrası ise gaspari bcaa ve VPX glutamine kullandım. Açıkcası daha önce vpx glutaminden memnun kalmadıydım ama elimde ki bitsin diye kullanıyorum.
Omuz ile triceps arasında ki sakatlığım yine kendini hissettirdi. Tam olarak geçmediği için zorlamadım kendimi.
Yine de verimli bir antrenman çıkardığıma inanıyorum. Biceps sırasında 2.5 - 2.5 peş peşe plaka arttırırken gözüme yanımda 5 kg luk d. ile çalışan birinin bakışlarına şahit oldum. En sonunda arttırmayı bıraktım. Sanki küfür edermiş gibi hissettim
Bugün ki beslenmem fena değildi diye düşünüyorum.
Sabah kahvaltısında yaban mersinli, kuru üzümlü müslü yedim
1 saat sonra da kepek ekmeğine yarım yağlı peynirli sandaviç.
Öğle yemeğine kadar ara öğün yiyemedim. Koşturmalı bir gün geçirdim.
Öğle yemeğinde ise tavuk ızgara yedim.
Ondan sonra ki ara öğünüm muz oldu.
Anrenmandan 2 saat önce et sote ve pilav yedim.
Şimdi de balık yiyeceğim.
Bu arada söylemeyi unuttum. Antrenman sonrasında Nitro tech ve Mass tech karışımını mideye indirdim