Kendi Beslenme Programım ve Sonuç [RESİMLİ]

Merhaba arkadaşlar 4 aydır BB ile uğraşıyorum kilo ve kas sorunum vardı( ki hala var ) kendimce bi beslenme programı hazırladım ve antremanlara başladım

bu beslenme programına son 1 aydır başladım not olarak düşeyim

Sabah Kahvaltı
100 Gram yulaf ezmesi ve 7 yumurta beyazı ile (1 tanesi sarısıyla beraber) yapılan omlet ve portakal suyu

Ara Öğün
100 gram fındık

Öğle yemeği
(Makarna, Pilav, Bulgur Pilavu vs) + Tavuk

Antreman Öncesi ve Sonrası
2 Ölçek Whey Protein

Akşam Yemeği
Et veya Tavuk, Yanında yine karbonhidrat zengini besinler makarna vs vs

bu arada ekmek, süt tüketmiyorum

Yaş 19, Boy 1,90

Başlangıç 1. AY

Kilo 73;

20111115194039.jpg

Bugün 4. AY

Kilo 79;

20120310154251.jpg

Tecrübeli Hocalarımdan Yorumlarını ve Önerilerini bekliyorum

Son aydan once duzensiz ve ek gidasiz mı besleniyordunuz? Oyle ya da böyle bence gayet orantılı büyüme saglamissiniz. Tebrik ederim. Ayrıca oblique lerdeki o boşluğu kapatıp beli düz bir görünüme kavusturmussunuz. Hiç yan karın karın çalışıyor musunuz bunun için?

Son aydan once duzensiz ve ek gidasiz mı besleniyordunuz? Oyle ya da böyle bence gayet orantılı büyüme saglamissiniz. Tebrik ederim. Ayrıca oblique lerdeki o boşluğu kapatıp beli düz bir görünüme kavusturmussunuz. Hiç yan karın karın çalışıyor musunuz bunun için?

ilk 3 ay ne bulursam yiyordum bol bol :D son 1 ay bu programa başladım karın kası çalışıyorum fakat antreman bitiminde 1-2 set olarak

Oranlar ve nereye daha fazla yuklenmen konusunda yorum yapmak icin henuz cok erken ama dogru yoldasin, sonuc mukemmel!
Aynen devam, super, super...

Bence gayet iyi düzgün beslenmeye 1 ay önce basladığını var sayarsak ,
Benimde boyum 1.90 kilo 77
4 ayımı bitirmek üzereyim başından beri düzenli besleniyorum aşağı yukarı senden biraz daha iyi beslenmem var 4 öğün şeklinde.
Hiç Whey protein amino asit ...vb kullanmadan 3-4 kg aldım.
Bu üstüme çok oturdu.
Başlangıç ölçülerim
omuz : 113
kol: 31.5
göğüs : 96

4.ay ölçülerim:
omuz : 121
kol : 35
göğüs : 105

Bunu buraya niye yazdım sakın yanlış anlama kendimi göstermeye falan çalışmıyorum aksine düzgün beslenilirse nasıl bir değişime uğrayacağını örneklendirerek aktarmak istiyorum.

İyi sporlar.

Bence gayet iyi düzgün beslenmeye 1 ay önce basladığını var sayarsak ,
Benimde boyum 1.90 kilo 77
4 ayımı bitirmek üzereyim başından beri düzenli besleniyorum aşağı yukarı senden biraz daha iyi beslenmem var 4 öğün şeklinde.
Hiç Whey protein amino asit ...vb kullanmadan 3-4 kg aldım.
Bu üstüme çok oturdu.
Başlangıç ölçülerim
omuz : 113
kol: 31.5
göğüs : 96

4.ay ölçülerim:
omuz : 121
kol : 35
göğüs : 105

Bunu buraya niye yazdım sakın yanlış anlama kendimi göstermeye falan çalışmıyorum aksine düzgün beslenilirse nasıl bir değişime uğrayacağını örneklendirerek aktarmak istiyorum.

İyi sporlar.

ölçülerin çokta iyi sayılmaz bende 4 ay olmasına rağmen gelişimde 4-5 cm fark var fakat ben protein kullanıyorum

Back
Yukarı