Kendini Herkül Sanan adam :/

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xlygan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazıları kendinden güçsüzleri görünce keyif alır. Bunlar genelde ezik insanlardır. Keşke 'senin gibi bir Herkül olabilmek için ne yapmalıyım' deseydin alaycı bir şekilde.

benım basıma gelecegını hıc dusunmezdım cunku yapı olarak ırı bırıyımdır ve normaldende cok gucluyumdur hep agır calısma taraftarı bırıyımdır dun bıceps ant vardı barbell curl yaparken bı adam geldı yanıma gırdıgım agırlıgın afıf oldugunu bneım bu agırlıkta bıle hareketı bozdugumu benden vucutcu olmıycanı falan soyledı o an orda honk dıye kaldım cunku bu tur bır bakıs acısını hayatımda ılk kez gormustum ama yınede kendıme hakım oldum ve adama tesekkur ederek ordan uzaklastım bu arada adam bunu bana soyledıgınde 60kg barbell curlda hafıf ceatıng yapıyordum

ben letseve katılıyorum bencede boyle adamlara tek bır sey denebılır sanane lan cunku bunu hakedıyorlar

Bench aslında öylelerine söylenecek çok laf var,hatta çıkışta gidip konuşacağım falan dedim ama benden büyük olan kuzenim zaten son günün gidiyorsun boşver deyince boşverdim...

valla arkadaşım bana öle bişi dese biri laf sokarım artislenirsede dayak yiceğmi bilsemde dalarım ne demek bunu yapamıyorsan yapma bu sporu

Son düzenleyen: Moderatör:
takma kafana böyle spor salonu ahlakından ve terbiyeden uzakları
bu tipler heryerde var önemli olan senin kaç kg kaldırdığın değil hareketi dogru ve çalmadan yapman vede herkesin kilosu ayrı kendi kilona yakın bir apırlığı kaldırabiliyorsan veya barfix şınavda zorlanmıyorsan belli sayıda rahat yapabiliyorsan en güçlüsü sensin boşver

Back
Yukarı