Lazar angelov da naturel, Constance naturel, Ulisses de naturel, Simeon Panda da naturel. Hepsi naturel ya bi biz salağız anlamıcaz.
Hele Ulisses diyor ya naturel bodybuildingin kralıyım, adam 365 gün paramparça geziyor hiç birşey kullanmıyordur growthla falan yıkanıyodur heralde.
Adamların işi bu, tabi öyle dicek; çünkü adam bundan para kazanıyor, beslenme programı yazıyor, antreman programı yazıyor vs;
Adam çıkıp steroid kullandım dese "oooo ilaçla yapmış bunu bende yaparım" diyecek bu işlere para harcamıcak.
Supplementte de aynı hikaye, koyuyolar önüne paramparça abimizi al sana Hardline, BSN vs.
Bunlar bir marketing taktiği. Kimse steroid kullandığını söylemek istemez, çünkü bakış açısı farklı.
Herkes ilaçla büyüyebileceğini sanıyor ama ilacı alman iğneden 10saniye, sonra geri kalan beslenmen antremanın tamamıyle kusursuz olmalı hayatında sporun beslenmenın oyle bi yeri olması lazım kı boyle vucutlara ulasasın.
Zaten böyle vücudu olan ya müsabık oluyor ya fitness model. Bizim gibi hobi olarak benimseyen insanlarda böyle vücudu olan tek tük, onlar da haliyle kullanıyor roid.
Ben ne cok müsabık adam tanıyorum, ne ilaçlar alıyorlar, growthlar peptidler havada ucusuyor, aslında steroid ne ki? Sen ben kullanmıyoruz ama milyon dolarlar dönüyor bu piyasada, mantıklı geliyor mu size
Burda Kenzo kalkıp şunu şunu yaptım dese takdir edicek insanın sayısı cok az. Adam da cok haklı ben olsam bende hiçbir şey demem, naturelim diye bas bas bağınırım.
Amacı zaten; yarışmalara girmek. Size mantıklı gelıyor mu bu herkesin kullanıp Kenzonun kullanmayacagı? İçiniz rahatladıysa (oh kullanıyor bende kullansam bende yapardım dediysenız) şimdi övgü kısmına geçelim.
Kenzo'yu ilk bu başlığı açtığında tanımıştım, azminden dolayı kutluyorum, buralara kadar geleceğini tahmin etmezdim.
Cidden hacimli duruyor bir çok ünlü ismin yanında, videoda gördüğünüz gibi bazı insanlar çekiniyor Kenzodan.
Helal olsun kardeşim, başarıların devamını diliyorum.
Bi de videodaki esmer hatunu tanıyan var mı? Resmen ateş ediyor.