girliciousfan
Üye
Bence çok kötü bi vucudun var. Böyle hayvan gibi iri olmak iyi bişey mi sanıyosunuz?
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Kenzo merhaba,
Öncelikle her baba yiğidin başaramayacağı kütleyi başarmışsın tebrik ederim. Burada sana yazılan eleştirilere falan aldanma. Bu kadar kas kütlesiyle bu kadar yağ oranı az bile. Müthiş bir kütlen var. Yok ağır girioyrsun sırtın gelişmemiş falan demişler. Sen kimseye kulak asma. Az uz hilelerle çok ağır girmek sana yaramış belli ki?
Sana ne yarıyorsa onu yapmalısın önemli olan o.
94 kg olmana rağmen + 20 takıp barfiks çektin. Bu sırta gelişmemiş diyorlar. Komikler...
Her 2 öğün 150 gram yulafı götürmek her baba yiğidin harcı değil.
Benim soracağım bir yer var. Birincisi yulafı süt ve proteinle tüketiyorum demişsin 150 gram yulafı yiyor musun yoksa tozla mı içiyorsun. 150 gram yulaf içilemez anlamadım. Tüketmekte zorlanmıyor musun?
İkincisi antrenmandan sonra hiç karbonhidrat tüketmediğini gördüm. Antrenman sonrası animal pak ın içinde karb yok. wheyin içinde karb.yok. Yani antrenmandan sonra hiç karbonhidrat yok. Bu doğru mu hocan ne diyor?
Ekstra aldığın supplementler neler? Glutamine, arginine, creatin vs var mı? Herhangi bir anabolizan var mıdır?
Kimseye kulak asma devam et. Harikasın!!
Aslm jimraynor
Hayir henüz anabolic steoridlere el vurmadim.. hatta creatin bilene almadim.. yemeklerime cok dikkat ediorum.. hayatimda hic alkohol ve sigara icmedim..
Supllementlere gelince.. evet Amino aliorum .. Bcaa ve normal Amino .. Optimumdan..
Antremandan önce 2 normal Amino iciorum.. direk antremandan sonra 2 Bcaa Tablet.. 15-30 sonra Whey..
Animali artik 3yemekler beraber iciorum..
Jimraynor senden bir ístegim olcak.. benim Youtube ismim Mr66Kenzo
sen galiba adminsin.. benim icin reklam gibi birsey yapsan.. ben ilerde türkce konusarak nasil antreman ve nasil beslenme videolari cekecegim. .cünkü bana cok sorular gelior bu durumda.. bende yardimci olmaya hazirim.. ama teker teker youtube ismime yolluorumm. oda zor oluor..
yani bunu bir adminlerle konussaniz.. cünkü simdi önünmüzdeki haftada yarisma yaklasior .. ben hafta hafta.. nasil ne yapdigimi anlatarak hd-video cekip youtube koycam.. we bunu türkcede yapdimdan cog kisilere belki yardimci olabilir
saygilarimla Kenzo
istersen bana özel mesaj.. burdan veya faceboodan atabilirsin.. msnde konusuruz
bu arada yeni defination videom
[YOUTUBE]gtVBSDwzjGw[/YOUTUBE]
jimraynor umarım bu enteresan yorumlarının tek nedeni genç arkadaşımızı teşvik etmektir...
öyle yorumlar yapmışsın ki sanki ortada kusursuz bir vucut var, arkadaşımız bu kadar kusursuzsa gitsin olimpia da yarışsın,acaba kendisi de kusursuz olduğunu mu düşünüyor, eleştirilecek hiçbir tarafı yok mu?
ortadaki potansiyel tartışılmaz, 18 yaşında bir altın var, benim yorumlarından hangisinde arkadaşın vucudunu kötüleyici, leke atıcı bir ibare gördün anlamadım
her 2 öğünde 150 gr yulaf yemek her babayiğidin harcı değil demişsin,150 gr yulaf çok mu büyük bir miktar sence? 90 gram karbonhidrat çok fazla bir oran mı? Bu sporda bir yere gelmek isteyen belli bir kütle için ter döken emek veren herkezin harcı merak etme, yoksa sen kendinde bu potansiyeli görmediğin için mi bu tarz bir yorum yaptın?
94 kiloyla 20 tane barfix çekmek demek harika bir sırt&kanat kütlesi mi elde etmek demek oluyor,hareketi kola bindirerek yeterince sırtı vuramama durumunu göz ardı etmedin mi hiç? Kenzo henüz çok genç önünde parlak yıllar var ama ben sana şunu söyliyim 90 kilo 10 tane barfix çeken kenzodan daha iyi bir sırt kütlesi olan birçok sporcu var...
diyiceksin ki sırta takmışsın, taktığım bir nokta yok , arkadaşın kütlesi taktire şayan fakat ,eleştiriye yoruma açık olmayan bir kimsenin bu sporda yeri yok onu söyliyim ,çünkü bu spor zaten yargılanma sporu...
bir eksiklik görüldüyse söylenir, iyi olan şeyler söylenir, bunları duymaya senin tahamülün yoksa kendin başlık açmassın resim de koymassın, kimse de eleştirmez...
burda arkadaşın konusu üzerinden polemik yapmayı yersiz buluyorum ve seni bu yanlış düşüncelerini birkez daha düşünmeye davet ediyorum, dediğim gibi bu spor yagılanma&taktir edilme sporu, kenzonun bügün forumdaki resimleri eleştirilicek&taktir edilecek, yarın podyuma çıktığında bu yargıyı jüriler yapıcak, umarım demek istediklerim anlaşılmıştır.
Kenzoya sormak lazım , kendini kusursuz mu görüyor?
biz kenzonun iyiliği için eleştri yapıyoruz herkes pohpohlasa iyisin koçum süpersin aslansın dese dahamı iyi olacak yani
ayrıca isterse 300 kg deadlift yapsın sırt gelişmemişse gelişmemiştir komik olan biri varsa oda sensin çünkü bu sporun adı vücut geliştirme güç değil
konuya dönücek olursak yaptığın diyet gayet başarılı olmuş yağlardan arınmışsın eksiklerini sende az çok biliyorsundur artık diğer off-seasonda düşünürsün bunları
tebrikler çok iyi bi hacim yapmışsın ama sanki bana fazlalık var gibi geldi 4-5 kilo verirsen çok estetik durur bu arada bu kilodayken aman diyim bu sporu bırakayım deme 6-7 ay sonra 120 kilo gezersin eski halinden eser kalmaz.