• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kenzo 17Yasinda 94 kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 66_Kenzo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dostum sölemiyecektim ama söyliyim kenzo 17 yaşında deil daha büyük ki ben müsabık vücut geliştiriciyim hem kenzodan hemde sende daha tecrübeli ve daha İYİYİM bırak da yaglı deme hakkım olsun kı haksızlık yapmadım yanlıs anlama dıe yazdım onun ıyılıgı ıcın..

Joker yazmıym diyordum ama harbi ben de çok merak ettim her konuda kendini övüp duruyorsun yok kollarım 45 cm müsabığım yok şöyle iyiyim şu ağırlığı basıyorum bilmemne bi fotoğrafını paylaşsana hem bize motivasyon olur? :)

TAMAM KARDEŞLERİM PAYLASICAM FOTOLARI VE VİDEOLARI AYARLADIM FORUMA KOYMAYI BECEREMEDIM.teurg yakında benim yerime koyacak msnden atacam ona bide cadocx e cok katılıyorum o lat machıne dekı rowu nasıl yapıyosun ya :D:D resmen asılıyo ındırıyo sonra devam bu arada yapamadıgın ıcın dıyosun dıcek kenzo hayır alkası yok senın o g.. zoru ıle yaptıgın agırlıklarla oynarım ben .. (en kısa zmnda foto koyuyorum söz:p)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:43 ----------

bende bazen boyle hile li calısırım bulk donemınde 5,6 tekrar cok daha agır ama bence nizami tekrarlarla cekılmıs bır vıdeo olsa kımse bısı dıyemezdı..

Joker hadi evine birader ya hasta mısın nesin sen nasıl bir egodur bu az yapıcı ol be kardeşim daha yaşın kaç millete ahkam kesiyon insanların hevesini kırma koy şu resimleri de seni de görelim 160 bench yapıyomuşsun ya 45 kol varmış ya bi görelim

bak ben oyle biri deılım ve koyucam o dedıklerınıde bu adam 17 yasında deıl cok daha buyuk ben ogrendım asıl bu adam yalancı kı 17 yasında olsa bıle o boburlenıyo abartılacak bısı yok sadece..ben kızmıyorum cunkı yerınızde olsam bende aynıu cevabları verırdım foto bıle olmıyan bı adama ama fotoları koyduracam yakında o zmn benı daha ıyı anlayıp destek verıcegınıze emınım..

Yazmıyım yazmıyım diyorumda her mesajmı aynı içerikte olur, joker resmen kendini begenmişin tekisin her mesajında etrafa bok atıp ben çok iyiym siz çok kötüsünüz gibi yazıp duruyon, bence sende 17 yaşından daha ufak gösteriyosun zeka olarak

dostum sölemiyecektim ama söyliyim kenzo 17 yaşında deil daha büyük ki ben müsabık vücut geliştiriciyim hem kenzodan hemde sende daha tecrübeli ve daha İYİYİM bırak da yaglı deme hakkım olsun kı haksızlık yapmadım yanlıs anlama dıe yazdım onun ıyılıgı ıcın..

Kenzo'nun 17 yaşında olmadığına nasıl karar verdiniz.Ben Kenzo'yu tanıyorum.Bu resimleri paylaştığında 17di.Daha yeni 18 oldu.Yani bilip bilmeden atıp tutmayalım arkadaş neden kendi yaşını küçük göstermek istesinki ? Arkadaşımız bu işe hayatını adamış böyle yorumlar yaparak onu üzmeyelim aksine moral verici yorumlar yapmanız lazım :)

tabiiki bende genç yaşta bu işe gönül verdim en iyi ben anlarım kenzoyu ama ben biryerden öğrendim ve soruşturdum bana öyle dediler ,neyse bide ben yağlısın falan derken üzmek için demedim,dedimki sen müsabık olmak istediğin için biraz agır konustum kusura bakma diye,onun iyiliği için kötü bişi demedim herkes atladı olay karıştı..

Harika vücut yapmışsın dostum eline koluna sağlık. :)
Şu 17 olduğuna inanmayanlar için bence kimliğinin doğum tarihi kısmını çek resmini koy inanırlar o zaman.

ben inanmıyo deılım bende 16 yasında müsabık vücut geliştiriciyim asıl ben inanırım ama bana tanıdıgım birileri dedi ben kendi kafamdan atmıyorum ve böyle birşeyi kesin diyede iddaa etmiyorum..

ben inanmıyo deılım bende 16 yasında müsabık vücut geliştiriciyim asıl ben inanırım ama bana tanıdıgım birileri dedi ben kendi kafamdan atmıyorum ve böyle birşeyi kesin diyede iddaa etmiyorum..
Joker ordan burdan duyduğun şeyler ile insanları neden zan altında bırakıyorsun.Onun bunun dediğini ne yapıcan sen gözünle gördüğün birşey varsa o zaman söylersin.Senin mantık belli zaten çamur at izi kalsın olayı.Ayıp be kardeşim yeter bu kadar uzattığın

Boyumu Allaha bukadar vermis.. Sükr etmem Lazim

Eklentiler

• 000_00231.jpg
    000_00231.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 968
Kenzo gerçekten tebrik ederim tekrardan. Yağlı bir vücudun olduğu için insanlardan olumlu eleştiri fazla alamamışsın ama sen onları boşver. Bilmeyene söyliyeyim insan 15-25 yaş arası ergenlik evresinde normal seviyenin çok üstünde testesteron hormonu üretir ve bu dönemde steroid almış biri gibi güzel bir gelişim sağlayabilir. 25 yaşından sonra anca steroidlerle anca o seviyeye çıkılabilir. Demek istediğim amaç yarışmalara hazırlanıp olabildiğince hacim almaksa Kenzo en doğrusu yapıyor. Ayrıca diyete girince kaslardaki glikojen depoları azalacak ve antreman esnasında ağırlıklar azalacak. Bu da kas gelişimini olumsuz etkileyecek. Kenzo sen bildiğini yap iyi gidiyorsun :)

kenzo vucut kesinlikle iyi inşa edilmiş bulk halide güzel ama beğeni meselesi güzel bir definasyonla çok daha iyi olabilirsin.olumsuz yorumlara aldırış etme emeğini takdir ediyorum.

gerçekten çok iyi vucut yapmışsın.
yağ yakarak daha define bir vucuda kavuşacağına eminim
başarılarının devamını diliyorum

Back
Yukarı