Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
bu üyelikte jokerindir kesin![]()
bence bu foto seni iyice büyük gösterirYasimdan Süphenenler icin .. Okulda cekindigim Photoraf
mesela ben geldim 20 yaşına sakallar tamamen çıkmadı.Lisedeyken bunların yanında çocuk gibi kalırdım heralde.Yine de şükürler olsun geçen acunun engelliler için yaptığı progrmı görünce halime fazlasıyla şükrettim.Bence yurtdışında hızlı gelişmiyorlar, bizim nesil gittikce geç ergenleşmeye başladı.Bi 5-6 sene önceki liselilere ve şimdikilere bakarsan çok ciddi bi gelişim hızı farki var.Eskiden nerdeyse orta sonlarda sakal çıkmaya başlarken şimdi liseden mezun olan insanlar çocuk gibi hala
Slm Arkadaslar ben bunden önce baska bir Forumda yaziliydim bana innamadilar benim olduguma
Benle Tanismak isteyen Burdan veya Facebookdan tanisa bilir : Kenzo Karagöz
Yaklasik 2 Senedir Bu Sporun icindeyim . Hedefim Sampionalara Katilmak.
Supplement : Animal Pak, Mstak, Whey, we 6components Protein.
Bence yurtdışında hızlı gelişmiyorlar, bizim nesil gittikce geç ergenleşmeye başladı.Bi 5-6 sene önceki liselilere ve şimdikilere bakarsan çok ciddi bi gelişim hızı farki var.Eskiden nerdeyse orta sonlarda sakal çıkmaya başlarken şimdi liseden mezun olan insanlar çocuk gibi hala
Arkadaşlar, joker08 ile aynı salondayız resimler haftaya forumda olacaktır
Tebrikler hafif bir definasyon yapmışsın gibi; karın kasları görünmeye başlamış.. Özellikle 2. resimde tricepsler ve göğüsler ben burdayım diyor![]()