• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kenzo 17Yasinda 94 kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 66_Kenzo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yasimdan Süphenenler icin .. Okulda cekindigim Photoraf

Eklentiler

• 198901_1863574156425_1453125977_2040256_7906946_n.jpg
    198901_1863574156425_1453125977_2040256_7906946_n.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 966
Bence yurtdışında hızlı gelişmiyorlar, bizim nesil gittikce geç ergenleşmeye başladı.Bi 5-6 sene önceki liselilere ve şimdikilere bakarsan çok ciddi bi gelişim hızı farki var.Eskiden nerdeyse orta sonlarda sakal çıkmaya başlarken şimdi liseden mezun olan insanlar çocuk gibi hala

Bence yurtdışında hızlı gelişmiyorlar, bizim nesil gittikce geç ergenleşmeye başladı.Bi 5-6 sene önceki liselilere ve şimdikilere bakarsan çok ciddi bi gelişim hızı farki var.Eskiden nerdeyse orta sonlarda sakal çıkmaya başlarken şimdi liseden mezun olan insanlar çocuk gibi hala
mesela ben geldim 20 yaşına sakallar tamamen çıkmadı.Lisedeyken bunların yanında çocuk gibi kalırdım heralde.Yine de şükürler olsun geçen acunun engelliler için yaptığı progrmı görünce halime fazlasıyla şükrettim.

Slm Arkadaslar ben bunden önce baska bir Forumda yaziliydim bana innamadilar benim olduguma

Benle Tanismak isteyen Burdan veya Facebookdan tanisa bilir : Kenzo Karagöz

Yaklasik 2 Senedir Bu Sporun icindeyim . Hedefim Sampionalara Katilmak.
Supplement : Animal Pak, Mstak, Whey, we 6components Protein.

yaşına göre çok iyi..oldukça kütleli.kuvvette de sorun yoktur sanırım..bu şekilde devam etmen dileğiyle...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:00 ----------

tamamen kötü beslenme,fast food tarzı yiyeceklerin piyasayı ele geçirmesiyle ilgili.....

Slm Arkadaslar

Yeni Video Cekdim ve Yeni Photoraflar war :)

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=UPjSBLQ7raY[/YOUTUBE]

Eklentiler

• 000_0030.jpg
    000_0030.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 854
  • 000_0042.jpg
    000_0042.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 786
Vücut yağ oranında azalma var, tebrikler Kenzo.

Tebrikler kardeşim,Bence definasyn yapma yaşın genç, bence kardeşim uzun bi bulk dönemi yap ondan sonra defi yap direk yarışmaya katıl derim,Vücudun tam benim istediğim kütle ve hacimde Helal olsun,Bolbol süt içte boyun uzasın,benm 5 günlük çalşma programım war diğer 2 gün şınav çeşitleri ile vücudumu çalştırmak istiyorum,bildiğin şınav türü vücud geliştirme hareketleri war mı varsa yapılışınıda yazarsam çok yardımcı olursun.TEşekkürler BAşarılarını BEKLİYORUZ..

Tebrikler hafif bir definasyon yapmışsın gibi; karın kasları görünmeye başlamış.. Özellikle 2. resimde tricepsler ve göğüsler ben burdayım diyor :)

bravo. ozellikle karın bolgesi şekillendikçe ust tarafında değeri ortaya cıkıyor. bu yolda devam et eminim bir kaç ay içerisinde mukemmel bir şekil alacaksın iyi çalışmalar dilerim.

Bu adami cekemeyen komik insanlar kim bilir kendileri ne haldeler:) Siz bu adami 25-26 yasinda gorun, o konusanlarin hepsi aglicak muhakkak:)

Yasin icin ciddi hacimli bir fizik olusmus. Biraz daha yaglarini yakarsan super olacaksin hacim kaybedicem yada kollarim kuculcek korkusu olmasin zaten kilo almada bi problemin olmadigi goruluyo, buyume hormonun gayet iyi calisiyo;) Onun icin yag oranini dusurebildigin kadar dusur zaten bu yonde calistiginida biliyoruz, dedigim gibi hormonlarin buyume izni sende dopingli :) ondan sonrada bilgili kisiler denetiminde kurede baslarsan (tabi erkegin gelisimini tamamladigi yastan sonra, su an cok erken) seni iyi yerlerde kesinlikle gorebiliriz.

Ben ne adamlar biliyorum 100-120 arasi bench basip 35-36 cm kollu kisiler. Bu sporda kilo alabilen insan kazanir. Onun icin genlerini iyi degerlendir zaten azminden cok iyi yerlere gelicegin kesin ve bu yolda her zaman alcakgonullu olmani tavsiye ediyorum zaten sana saldiran bi cok insana verdigin cevaplar olsun tutum olsun bunu gosteriyo. Basarilarinin devamini diliyorum.

edit:Ayrica kullandigin kulakliklik nedir hehe:D Bende calisirken cok dinlerim muzik, kesinlikle testesterona etkisi var :P

Son düzenleme:
adam kütleli yaşına görede gayet iyi..ağır basma konusuna çok takılma kenzo kasları yeterince uyarmak ağır basmandan daha iyi gelişmelerini sağlarlar..yani sırt çalışıyorsan sırt çalıştır başka yerlerini değil...ha ben bu işi daha iyi bildiğimden değil yanlış anlama sen nasıl gelişiyorsan gene bildiğini yap ama hani ufak bir arkadaş tavsiyesi diyelim...yaz geliyor bence bu yaz kuru kas kütleni gör ayrıntıları gör eminim çok hoşuna gidecektir ve sakın moralini bozma aynen devam ileride adını gururla söyleriz destekliyorum;)çalışmalara devam kendine iyi bak..

Kenzo bence sende güreşci vücut yapısı var , daha önce güreş yaptın mı ?
Yaptıysan nekadar sürdü...

Çünkü bir güreşçi vücuduna benzıyor vücudunun göğüs, kol omuz bölgeleri.

Back
Yukarı