Achilles1980
Üye
belirli dönemlerde yapılan ketojen diyet şu anki beslenme şeklinden emin ol daha iyi..
http://www.biblelife.org/ketosis.htm
http://www.biblelife.org/ketosis.htm
Coyote söylediklerinin hepsine sonuna kadar katılıyorum. Vücuda karbonhidrat girdiği anda resmen düzenin tamamen dağılıyor. Karbonhidrat uyku kalitesini kesinlikle bozuyor. Ayrıca ilginçtir bende karb yükleme gününden sonraki sabah yüzüm gözüm şiş kalkıyorum.
Sanırım idrarındaki koku aşırı yağ yakımından toksik maddelerden kaynaklanıyor. Bir de başka bir başlıkta protein alımının 120-160 gr civarında alınmasının yeteceğinden bahsetmişsin ben de seninle aynı fikirdeyim. Merak ediyorum imkanı olan arkadaşlardan günlük ortalama 300gr protein alıp vücudu sentezleyen var mıdır? İnsanın idrarı bir çok delil barındırıyor. bir idrar analizi ile proteinlerin ne kadar sentezlendiği anlaşılabilir sanırım.
Diyetinde kolaylıklar diliyorum bol su içmeyi unutma
Son halini sabırsızlıkla bekliyorum coyote. Ben şahsen karbonhidrat almadığımda ciddi açlık çekiyorum. Sanırım sende de tam ters bir durum var. Yağsız yapamıyorsun. Tamam ben yağlı çok severim ama diyetlerimi yağsız yapıyorum. Son halinin fotoğraflarını paylaşırsan çok sevinirim. Başarılar dilerim.
Ayrıca Karbohidratın kötü yönlerinden birisi anabolic hormonların işleyişini azaltması.
Seker girmeyen bir vücut testosteron seviyesi artiyor gh dahi butun hormonlar cok daha fazla salgılanıyor bunuda belirttik.
Testosteron bizim için hayati önem tasıdıgından onu dusuren her sey bodybuilding sporunun düşmanıdır.
coyote çok azimli birisin, tebrik ediyorum seni, düşen t4 değerlerin uzun süre diet yapmandan dolayı. vücut darrel inde dediği gibi hayatta kalma moduna geçer ve kortizolu arttırarak t4 ü düşürür. dışardan herhangi bir destekle ara ara yaşadığın platoları atlatabilirsin birazda olsa ( animal cuts gibi). yağ yakım başlıklarına baktım, kendini inanılmaz strese sokmuşsun, ben aslında pek steroid önermeyi sevmem insanlara ama, senin yerinde olsam, 6-7 haftalık küçük bir testosteron+oxandrolone kürü yapar, hem bazal metabolizmayı hızlandırır, hem platoyu aşardım.