Bugün Levrone'nin videosunu izleme fırsatı buldum sonunda. Videonun adı Maryland Muscle Machine. Öncelikle belirtmeliyim bu adam benim favori adamlarımdandı bugüne kadar. Bu adam bir yarı-deli veya çok şakacı ama güldüremeyen bir insan. 2 saatlik film boyunca en fazla 20 cümle kuruyor ve çalışmasını izliyoruz. Çok garip bir çalışma şekli var, bir gün sabahın körü bir gün gece çalışıyor. Çok yalnız bir adama benziyor, evi adeta bir saray yavrusu ama çok garip bir dekorasyonu var ve yerleri diş fırçasıyla temizlerken görüyoruz Levrone'yi., büyük evindeki boşluk adamın yalnızlığının bir kanıtı. Müzik grubunu görüyoruz, adeta bir lise bandosu ve yanlarında da bir dev şeklinde bir grup olmuşlar (gerçi ben şarkılarını beğendim). Levrone film boyunca ender ağzını açtığı anlarda çok saçma şeyler söylüyor, hatta bi ara "adam acaba zihin özürlü mü?" dedim. İnanmak güç ama bu adam 5-6 ay idman yapmıyorum Olimpia'dan sonra gibi birşey söyledi bir yerde. Çok iç karartıcı bir video olmuş çok, ama izleyin derim bu adamın ne kadar garip bir içyüze sahip olduğunu görmek için.