Kevin Levrone

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hsd dedi:
ladasamara dedi:
arkadaşlar dediğiniz gibi, ismi türkmüş. emekli cia ajanıymış.

hocam yanlışsam düzeltin bu erken emekli olmamışmı :D

Emekli bodyci rolü olsa anlardım da hakikaten hala daha çok fit ve genç bu adam, emekli CIA ajanında böyle vücut olur mu yauv?
Emeklisi böyleyse, aktifleri Coleman gibi heralde :D

Dostlar, bu adamın solist olduğunu daha evvel de yazmışsınız. Emule'da aratın Fulblown,Kevin Levrone falan yazın ve MP3lerini çekin. Bence süpermiş bu adamın sesi, hatta body ayağına ihmal etmiş bence müziği, müziğin üstüne gitse bence ünlü bir rockçı olurmuş.

Bugün Levrone'nin videosunu izleme fırsatı buldum sonunda. Videonun adı Maryland Muscle Machine. Öncelikle belirtmeliyim bu adam benim favori adamlarımdandı bugüne kadar. Bu adam bir yarı-deli veya çok şakacı ama güldüremeyen bir insan. 2 saatlik film boyunca en fazla 20 cümle kuruyor ve çalışmasını izliyoruz. Çok garip bir çalışma şekli var, bir gün sabahın körü bir gün gece çalışıyor. Çok yalnız bir adama benziyor, evi adeta bir saray yavrusu ama çok garip bir dekorasyonu var ve yerleri diş fırçasıyla temizlerken görüyoruz Levrone'yi., büyük evindeki boşluk adamın yalnızlığının bir kanıtı. Müzik grubunu görüyoruz, adeta bir lise bandosu ve yanlarında da bir dev şeklinde bir grup olmuşlar (gerçi ben şarkılarını beğendim). Levrone film boyunca ender ağzını açtığı anlarda çok saçma şeyler söylüyor, hatta bi ara "adam acaba zihin özürlü mü?" dedim. İnanmak güç ama bu adam 5-6 ay idman yapmıyorum Olimpia'dan sonra gibi birşey söyledi bir yerde. Çok iç karartıcı bir video olmuş çok, ama izleyin derim bu adamın ne kadar garip bir içyüze sahip olduğunu görmek için.

son haline nasıl gelmiş?bunun mantıksal açıklamasını yapabilecek kimse yokmu. yani neler kullanmış. şu an ciğer ve vücut durumu ne haldedir?

son halinenasıl geldiğini anlamak bu kadar zormuyaa antremanlar eskisi gibi fazla değil daha çok fitness ağırlıklı oluyor sadece form korumak için ve ilaç kullanmayı bırakıyor ondan sonra böyle bir görüntü çıkıyor ortaya ama şu anki hali güzel bence o düzeyi yakalayan kaç kişi var şu sitede herkes sanki levroneyi katlamış gibi yorum yapıyor

xxdiablo bence yanlış düşünüyorsun kimsenin levrone yi katladığı yok sadece eski heybeti ve şimdiki durumu ile ilgili yorumlar bunlar bu yorum colemanada yapılır aynı şeyler olsa bıraksa vs vs vs o yüzden biz sadece neden nasıl niçini tartışıyoruz yoksa levrone yi kıskanmıyoruz katlamıyoruz elbette bence sen sadece son birkaç yazıyı okudun ve bu yüzden böyle yorumluyorsun saygılar

Kas yığını adamın geldiği hale bak yazık valla hane affedersin g.... yırt okadar çalış sonra sporu bırak fitnesscı ol
emin olun arkadaşlar yakında bu siteye üye olur bu adam ve flextordan program bile alır hahahhahahah :P
adam buz gibi eriyor günden güne(amacı bu demeyin sanki benim vücudummuş gibi üzülüyorum )

adrenalinshot dedi:
brooklyn35 dedi:
en son halı gıbı vucudu olsun 1 mılyon ytl borcum olsun :D
İnan 1milyon ytl param olsa bu vücudu zaten yaparım...hehe :lol: :lol:
1 milyon ytl param olsun inanın çok daha iyi şeyler yaparım.

O kadar paranız da olsa öyle vücudunuz da olsa triceps' inizi yırtınca body building i bırakmak zorunda kalırsınız.Evet levrone triceps sakatlanması sonrasında uzun zaman çalışamıyor.Ameliyat oluyor hemen dönmek istiyorum diyor ama olamıyor anlaşılan
ondan sonra da fitness dalında başarıya yöneliyor.
Bunları da Flex dergisinden okumuştum.Takip edeniniz varsa belki onların da gözüne çarpmıştır.

sizi bilmiyorum ama ben cok sacma buldum cünkü o son resimde yani simdiki halinde adam resmen bi fitnessci.yani bunu süplementlerle yapabilir.cogu insaninda yapabilecegi bi vücu.ben sadece diyorumki ona,be hey adam madem fitnessci olup bu kadar kuculecektin o kadar ilaci ignmeyi kullanipta hayatini riske atmanin anlami neydi.o güzelim kollara yazik etmis cok iyi bir vücudu vardi.zaten o body ciykende asiri igrenc olan bi vücudu yoktuki adanm süperdi yazik olmus bence

levrone emekli olup shawn ray gibi yorumcu olmaliydi. beceremeyecegi islere giristi. oyunculugu tam bir rezalet. filminin tanitimini bi izleyin siz de goreceksiniz ki film sektorunde gelecegi yok. arnold'a dwayne'e kurban olayim diyeceksiniz :D ben levrone'nin yerinde olsam biraz kendimi unutturur masters'a girip kazanir, "bakin daha ölmedim buradayim!" derim. simdiden bazi gerizekali amerikan bebeleri yabanci forumlarda "i'm bigger than kevin levrone hehe" demeye basladilar. adam kuculdu diye kendisine duyulan saygi azaldi. filminden sonra iyice dalgaya alacaklar adami.

"simdiden bazi gerizekali amerikan bebeleri yabanci forumlarda "i'm bigger than kevin levrone hehe" demeye basladilar. adam kuculdu diye kendisine duyulan saygi azaldi. filminden sonra iyice dalgaya alacaklar adami."sanki bana denmiş gibi üzüldüm yahu :( gerçekten yazık etmiş kendine yaww çok küçülmüş..

Back
Yukarı