tesekkurler arkadaslar o guzel cvblarınız için.. umarım yaza kadar 80 ne vururum![]()
anladım beslenme önemli tabikide malum okul var zor oluo dikkat etmek,protein ve gainer alcaz artık acıkları o sekil kapatacam. 70 olayım onada şükür iyce taktım kafaya hırs yaptım bide![]()
o kadar kolay degil hatta bence imkansız 20 kilo alman lazım . 1 senede olur ancak bu . 20 kilo alman cunku genelde ılklerde cabuk kılo alırsın ben ılk 20 gunde 3 kilo aldım mesela sonra zorlasır gıttıkce daha cok yemen gerekır . buda ancak 1 senede 20 kılo alabılırsın ama saglam bi program saglam bi beslenmeyle 70 i 2,5 - 3 ayda olursun .
ben 6 ayda yanımda çalıştırdığım elamanıma 12 kg aldırdım 14 yaşında şimdi 60 kg body falan yapmıyor sadece yiyor yağlandıda dahada on kg almak istiyoro kadar kolay degil hatta bence imkansız 20 kilo alman lazım . 1 senede olur ancak bu . 20 kilo alman cunku genelde ılklerde cabuk kılo alırsın ben ılk 20 gunde 3 kilo aldım mesela sonra zorlasır gıttıkce daha cok yemen gerekır . buda ancak 1 senede 20 kılo alabılırsın ama saglam bi program saglam bi beslenmeyle 70 i 2,5 - 3 ayda olursun .
sana katılmıyorum düzenli beslendikten sonra ve ben kilo alırım yaparım dedikten sonra herşey olur 3ayda 10 kilo aldım 63.5kgdan 73 e cıktım gainfast 2.5 kg bitirdim %70 i kas olarak aldım bence düzenli çalısma ve beslenmeyle yapılamayacak bisey yoktur..iyi çalışmalar
3 ayda 10 kilo alabilirsin . bende arkadasa 2,5 - 3 ayda 70 olursun dedim farkındaysan . ama 70 olması ıcın en az 7-8 ay bence cunku kilo almak kilo aldıkca zorlasır . arkadasın 60 kılosu . günde 2000 kaloriye ihtiyacı war ( örnek ) kilosu 70 olunca 2700 kaloriye ihtiyacı olucak ve 60 kılodan yedıgınden daha fazla yiycek . anlatabildim umarım.