Kilo almak için en iyi içecek

lucky7

Üye
Herkese merhabalar, spora başladığımdan beri ideal kiloma ulaşmak ve kas yapmak için gerekli beslenme programına uyuyorum ancak içecek konusunda büytük sıkıntı çekiyorum.

özellikle öğlen ve akşam öğününde içecek olmadan nerdeyse yiyemiyorum bana önerebileceğiniz değerleri en iyi olan içecek nedir?

şimdiden teşekkürler.

Kendin hazirlayabilirsin mesela muzla sütü blenderda karistirabilirsin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kılo almak demek, herşeyı yıyıp kılo almak degıl dostum, kas olarak kılo alman gerek oda zaman alır sabırlı olman lazım. Proteın agırlıklı beslenmen gerek, kompleks karnonhidratlarla bırlıkte. şekerden undan uzak dur sana faydası olmaz

kılo almak demek, herşeyı yıyıp kılo almak degıl dostum, kas olarak kılo alman gerek oda zaman alır sabırlı olman lazım. Proteın agırlıklı beslenmen gerek, kompleks karnonhidratlarla bırlıkte. şekerden undan uzak dur sana faydası olmaz
Yazdığım yazıda "kas yapmak için" gerekli olan beslenme programına uyduğumu zaten söyledim, cevabın biraz ezbere olmuş ama yine de sağolun hocam(!)

Su,soda,ayran. Bunlar en sağliklilari. Ödül olarak hamburger yedigimde bile menünün yanina icecek olarak ayran istiyorum :) canim cok kola isterse zero iciyorum.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

%100 üzüm suyu ve nar suyu öneririm karb. oranları gayet iyi ben tüketiyorum her gün

Ya aşırı klasik ama Varsa protein tozu 500 mılılıtre süt 2 -3 tanede muz at içine göm protein tozu yoksa 100 gram lor at onun yerine yine göm yani :D

Back
Yukarı