Kilo almam gerek kollarımda zayıf ama sorunlar var..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan badiufuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba ben ufuk 16 yaşındayım
Öncelikle nickime bakmayın lütfen dalga amaçlı :)

Arkadaşlar boyum 182 falan kilom 60 zayıfım anlayacagınız
badiye başlayacagım aynı zamanda kick box 2sini götüreceğim ama bir tozdanda yardım almak istiyorum kolaylaştırmak için.
Maliyeti 80 TL Civarında falan bir toz kullanarak kollarıma bacaklarıma kilo aldırmayı hatta karnıma bunu sonra kasa çevirmeyi düşünüyorum. 3-4 ay kullanabilirim bunu..
Protein tozumu kullanayım kilo aldırıcıdanmı Gainer oluyor sanırım..
3 aylık bir sürede gelişimini görebileceğim bir şey olursa çok iyi olur daha uzun süre yapacagım ama yaz tatiline kadar kısa kollu hatta sıfır kol giymek istiyorum :) Bide mesela şu proteini kullan diyen arkadaş ne için diyor gaineri kullan diyen ne için diyor bunu söyler ve body - kick box antremanlarından öncemi sonramı bunu söylerse çok çok duamı alır :)
Teşekkür ederm arkadaşlar..

evet o urun o urun ama direk gainere abanma bence vucudun bi etki saglamaz bagirsaklarda emilmeden buyuk bir kismi tuvalete gidecektir ilk 3 ay zaten gozle gorulur bi gelisme saglarsin 3 aydan sonra gainer diyorsan tamam basla . ama simdilik bence gerek yok

ilk olarak bu spora başladığın için şanşlısın kilo alacaksın zaten düzenli çalışıp beslendikçe fakat kick box + body şuan için birbirine ters 2 spor sana gerekli olan kilo ve sen düzenli beslenmenle 1 günde 2 sporu birden yapabilecekmisin? öyle beslenmen gerekiyor ki 2spora birden yetişebilesin ve kilo alman dahada zorlaşıyor kick box düşünme bence şimdilik ilk önce kilo almayı dene ve ondan sonra başla serios mass evet doğru o resimdeki ben şuan ondan kullanıyorum 3ay önce basladım 173 boyumda 63.5 kgdım ve şuan 75kgım gainfast kullanmıştım ben 2.5kg lık fakat daha sonradan öğrendim basit şekerler içeriyor diye ama kilo almak için süper bi ürün yağlı yağsız kilo alacağım dersen gainfast öneririm gainfast kullan ii beslen ve çok iyi çalış sporda yağsız olarak alabilirsin benim aldığım kilolar yağ olarak değil herkez şaşırıyo görünce 10 kg aldın nasıl yaglanmadın diye tabi yok denecek kadar var ama o kadarı da olur..şuan seriouss mas kullanıyorum ve içinde porsiyonda(su ile) 50 gr protein 287 karbonhidrat 25 vitamin mineral var creatine ve glutaminde vardır güzel bi ürün ben bunu animal pakla kullanıyorum etkisini süper alıyorum ama sana gerekli sadece gainerve düzenli beslenmedir gerisini zamana bırak..

ilk olarak bu spora başladığın için şanşlısın kilo alacaksın zaten düzenli çalışıp beslendikçe fakat kick box + body şuan için birbirine ters 2 spor sana gerekli olan kilo ve sen düzenli beslenmenle 1 günde 2 sporu birden yapabilecekmisin? öyle beslenmen gerekiyor ki 2spora birden yetişebilesin ve kilo alman dahada zorlaşıyor kick box düşünme bence şimdilik ilk önce kilo almayı dene ve ondan sonra başla serios mass evet doğru o resimdeki ben şuan ondan kullanıyorum 3ay önce basladım 173 boyumda 63.5 kgdım ve şuan 75kgım gainfast kullanmıştım ben 2.5kg lık fakat daha sonradan öğrendim basit şekerler içeriyor diye ama kilo almak için süper bi ürün yağlı yağsız kilo alacağım dersen gainfast öneririm gainfast kullan ii beslen ve çok iyi çalış sporda yağsız olarak alabilirsin benim aldığım kilolar yağ olarak değil herkez şaşırıyo görünce 10 kg aldın nasıl yaglanmadın diye tabi yok denecek kadar var ama o kadarı da olur..şuan seriouss mas kullanıyorum ve içinde porsiyonda(su ile) 50 gr protein 287 karbonhidrat 25 vitamin mineral var creatine ve glutaminde vardır güzel bi ürün ben bunu animal pakla kullanıyorum etkisini süper alıyorum ama sana gerekli sadece gainerve düzenli beslenmedir gerisini zamana bırak..

2si aynı anda değil haftada 3 gün kick box antremanım war istediğim zamanda bodye gidebiliyorum ben 3 kick box 3 body yapıyorm 1 gün vücudu dinlendiriyorum:) kick box ptesi çrşamba cuma - salı perşembe cteside body:)

Savaşcı; dedi:
bence yine vucuda ağır gelebilir. iki yada 3 sporu aydı yaparken düzene koyma konusunu hep merak etmişimdir. nasıl ayarlanır bu .

fazla kilo problemin olsaydı 3 gün body 3 gün kardio yapıyorun diye düşünürdük 1 gün dinlenmek yeter derdik
ama
sen sonuçta zayıflıktan şikayet ediyorsun
bir gün dinlenme yetmez birinden birini azalt yada ikisinide aynı anda yapmak istiyorsan ikisinidende 1-2 ay boyunca 1 gün kır yani 2 gün body 2 gün kickboxyap

4 gün çalışmış 3 gün dinlenmiş olursun.
benim fikrim o ama sen yine hocaları bekle
hangisini yapacaksan yap ama antremanlardan 2-3 sat önce bol bol makarna yada pilav ye

bu linkede bir göz at bir çok linkvar işine yarayabilecek birşeyler çıkabilir
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bu-konular-okumadan-ge-meyin-t23781.html

Son düzenleme:
zamanla kiilo alacaksın emin ol bundan.şimdiden kas kütlesi yap.birden kilo alayım hevesine kapılma sık ve az az ye.zorlayıp mideni büyütme.sonu obezite olur. kilo almaktan daha zor vermesi.dua edeceksin bana ileride.bence yaşının değerini bil azimle çalış

zamanla kiilo alacaksın emin ol bundan.şimdiden kas kütlesi yap.birden kilo alayım hevesine kapılma sık ve az az ye.zorlayıp mideni büyütme.sonu obezite olur. kilo almaktan daha zor vermesi.dua edeceksin bana ileride.bence yaşının değerini bil azimle çalış
ben zaten resimdeki adamlar gibi olmak istemiyorum zayıflıgım ortadan kalsın birazda gelişmiş vücudum olsun :) ama kilo almayı o kadar zamana bırakmak istemiyorum yazın giymek istiyorum atlet:)

önce vücudunu tanı iyice napabiliyosun gör bence..ne yiyebiliyosun ne kadar yiyebiliyosun tart kendini.bu zaten 2-3 ay sürecek.düzene oturttuğun zaman gainer ve whey takviyesi alırsın kanımca.

ilk 3-4 ay vücudunun gelişmesi açısından çok verimli,bence kickboxu da ekleyerek kendini zorlama ve bu dönemi ziyan etme.3-4 ay bb sonrası kickbox için iyi bir altyapı oluşur.

Back
Yukarı