Arkadaşlar merhaba ben ufuk 16 yaşındayım
Öncelikle nickime bakmayın lütfen dalga amaçlı
Arkadaşlar boyum 182 falan kilom 60 zayıfım anlayacagınız
badiye başlayacagım aynı zamanda kick box 2sini götüreceğim ama bir tozdanda yardım almak istiyorum kolaylaştırmak için.
Maliyeti 80 TL Civarında falan bir toz kullanarak kollarıma bacaklarıma kilo aldırmayı hatta karnıma bunu sonra kasa çevirmeyi düşünüyorum. 3-4 ay kullanabilirim bunu..
Protein tozumu kullanayım kilo aldırıcıdanmı Gainer oluyor sanırım..
3 aylık bir sürede gelişimini görebileceğim bir şey olursa çok iyi olur daha uzun süre yapacagım ama yaz tatiline kadar kısa kollu hatta sıfır kol giymek istiyorum
Bide mesela şu proteini kullan diyen arkadaş ne için diyor gaineri kullan diyen ne için diyor bunu söyler ve body - kick box antremanlarından öncemi sonramı bunu söylerse çok çok duamı alır 
Teşekkür ederm arkadaşlar..
Öncelikle nickime bakmayın lütfen dalga amaçlı

Arkadaşlar boyum 182 falan kilom 60 zayıfım anlayacagınız
badiye başlayacagım aynı zamanda kick box 2sini götüreceğim ama bir tozdanda yardım almak istiyorum kolaylaştırmak için.
Maliyeti 80 TL Civarında falan bir toz kullanarak kollarıma bacaklarıma kilo aldırmayı hatta karnıma bunu sonra kasa çevirmeyi düşünüyorum. 3-4 ay kullanabilirim bunu..
Protein tozumu kullanayım kilo aldırıcıdanmı Gainer oluyor sanırım..
3 aylık bir sürede gelişimini görebileceğim bir şey olursa çok iyi olur daha uzun süre yapacagım ama yaz tatiline kadar kısa kollu hatta sıfır kol giymek istiyorum

Teşekkür ederm arkadaşlar..