Kilo vermeye çalışıyorum derim sarkarmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Murat88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A056024E-696B-4C45-9417-CD7B88C484AB.jpeg
714B6818-C083-4D5F-A756-081F01DFF8AF.jpeg
EDDF0F74-955C-4ADD-B118-B6BEDB5A8855.jpeg
Merhaba arkadaşlar
Yaş 23 boy 180 kilo 95
Spor geçmişim var düzenli olmasada 2015den beri dönem dönem body ile uğraştım
Son 5 ayda tam 10 kilo almışım tekrar spor salonuna yazıldım.
Bca ve protein tozu kullanıyorum
Sabah aç karnına 1 saat yürüyorum. Sonra ağırlık çalışıyorum. Hergün 1 saat yürüyüş ve karın çalışıyorum haftanın 4 günüde artı olarak ağırlık giriyorum
Günlük aldığım kalori max 1200 protein ağırlıklı besleniyorum. Yumurta tavuk et balık vb.
80 kiloya düşüp yağ oranını düşürüp fit olmak istiyorum fakat kafama takılan vücutta sarkma olurmu. Fotolar aşağıda yardımcı olursanız sevinirim

Aşırı bir kilon yok beslenmene dikkat edersen, sporunu yaparsan, kalori alımını aylık max 2-3 kilo verecek şekilde yapmalısın hedefine yaklaştıkça bunu 1 kilo indirmelisin ilk ay su atımıyla daha fazla verebilirsin.
Düşük kalori alımı kas kaybı ve sarkmaya sebep olur. Daha iyi bir görünüm için kasları korumalısın 2000 kalorinin altına düşme. Eğer ciddi bir antrenman yaparsan zaten bu kalori üstünde almalısın 2500 kadar çıkabilirsin bunu gözlemleyip ona göre ayarlamalısın
Düşük kalori metabolizmanı çok yavaşlatır, işini zorlaştırdığın gibi sonuç az kiloya rağmen cılız ve yağlı sarkık bir şekle sokabilirsin verdiğin emeğin karşılığını alamazsın.

Selamlar
Omega 3 ve C vit kullanabilirsiniz kahvaltıdan 1 saat sonra cilt sağlığı icin yağlar ve karbonhidratlar büyük önem taşır beslenmenizde bunlara detaylica yer verin

Back
Yukarı