Bekci
Üye
İyi et in zaten çok pişirilmemesi gerekir,et nekadar çok pişerse okadar sertleşir ve tadi gider,dışının ızgara içininde pembemsi bir eenkte olması makbuldür.Esseden aldim tam istediğim şekilde pisiyor fakat hep az pisilmis oluyor yani mühürleme yapınca ortasi çiğ kaliyor uzun sure kalincada yaniyor haliyle idare ediyoruz)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok çiğ kalıyorsa etinizi mühürledikten sonra daha az ateşte biraz daha pişirenilir yada mühürleme işleminden sonra bi 10-15 dakikada önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirmeniz iyi olucaktır.
Etiniz kart ise zaten sert bi et olucaktır ne yaparsanız yapın kayış gibi olucaktır

Gesendet von iPhone mit Tapatalk