kol ölçünüz kaç cm?

kol çevresi ölçünüz kaç cm?

• Total voters
    1.210
hiç bir ölçü sıcakken alınmaz demiş tigerrr ancak dediğinde mantık hatası var baştan bir yanılgı :D

Anket biraz yanlış gibi. Kol ölçüsünde 5 cm çok fark eder. 3 cm gitse daha iyi olurmuş.

Bu sporda sıcakken ölçü alınmaz alınmamalı alanlar yanlış yapar.

Siz sıcakken ölçü alın kendinizi yanıltırsınız ;)
niye tehlikeli bir durum mu?
anket sıcak ölçüyle alakalı istersen sen soğuk halini belirt ya da başka bir anket aç...

Steroidsiz soğuk iken 44, steroidsiz ve sıcak iken 45, steroidli ve sıcak iken 47,5 :D (bu arada steroidden kastım sadece dianabol)

sıcak halde bılmıyorum hıc olcmedım ama soguk halde 5 gun antrenmansız sekılde 47cm kusur gelıyor su an

bi kol fotoğrafını koyar mısın rica etsem? forumda 47 cm lik kol az var.hatta gördüğüm ilk kişi sizsiniz.gerçekten merak ettim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:26 ----------

bystyler 55+ demendeki amaç nedir?
bari önce profilindeki resmi silseydin :)

aynen.dürüst olalım arkadaşlar

bi kol fotoğrafını koyar mısın rica etsem? forumda 47 cm lik kol az var.hatta gördüğüm ilk kişi sizsiniz.gerçekten merak ettim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:26 ----------

aynen.dürüst olalım arkadaşlar

Ben bizzat şahidim :D aynı salona gidiyoruz :) ama tabi 47 cm full define değil

yane :)

Back
Yukarı