Phil_Heath
Üye
keşke 34.5 yerine 28 falan deseydin de mübalağa otursaydıtabiykide ciddi değilim danny boyseninki kadar olamadı benim ufaklık 41 soguk
![]()

keşke 34.5 yerine 28 falan deseydin de mübalağa otursaydıtabiykide ciddi değilim danny boyseninki kadar olamadı benim ufaklık 41 soguk
![]()
keşke 34.5 yerine 28 falan deseydin de mübalağa otursaydı![]()
Ben bizzat şahidimaynı salona gidiyoruz
ama tabi 47 cm full define değil
yane![]()
hayır ondan bahsetmedim ama anlattığın için teşekkürlerMübağlağayı ottturtmuş zaten adam , ufaklık 41 cm diyor ?
başlarken kol 28di. şimdi 36.5 soğuk hali. sıcakken nasıl ölçeyim ki salonda biceps çalıştıktan sonra hemne koşup metreylemi ölçeyim![]()
evet ikinci arkadaşımız da caner23 ; kendisi 17 yaşında ve 55cm+ kollara sahip ...
evet kolum syntholluevet ikinci arkadaşımız da caner23 ; kendisi 17 yaşında ve 55cm+ kollara sahip ...
konuyla hiç alakası yok ama street work deki antrenman programını kabaca yazabilir misin başka bir başlıkta. bence sürekli dambıl bar vs ile uğraşanlar en azından 1 ay bu tip antrenmanları denemeli ben düşünüyorum mesela.5 senedir street work out yapıyorum . elime dumbell sürmedim. barfikslerle şınavlarla ; 43 cm kol