39 degilde 33 34 gibi duruyor sanki .![]()
ölçü ne kadardır bilemem ama estetik olarak benim 44 cm kollardan daha iyi durduğu kesin. önemli olan vücutla orantısı artı parçalı olması.Devasa üstün bir yeteneğe sahipsiniz , buralarda zaman kaybetmeyin derim.
Bi ara benım kollarada bakak mezuraya pek güvenemıom.
bu arada forumun en büyük kolu kimde ben hakan75 51 cm diye biliyorum daha büyük biri var mı?
SCHWARZXXL ın kol ölçüsü de 50 den fazla diye biliyorum...
bu arada adminlerimizin kol ölçüleri ne ? aralarında müsabık olan var mı?
SCHWARZXXL ın kol ölçüsü de 50 den fazla diye biliyorum...
Soguk 43 sag 42
Sicak 44.5 sag 43
Kol olcude sol sag arasinda cok bi fark yok ancak gecen sene bi kopek saldirisina ugradim ve sol kolum 2 ay hic calismadi kutle bakimindan cok fark yok ancak guc bakimindan cok fark oldu bilek guresinde sol sag cok fark olmazdi sag da kut vuruyorum solda kut diye indiriyolar. Agirlikta sknti olmuyor ancak bilegimde cok fark etti nasil duzeltecegim bilemiyorum. Onerisi olabilcek olan yardim ederse cok sevinirim
17 yaşında 43 cm kol
anabolizanlara erken başlamışsın bence bir 4-5 sene bekleyebilirdin![]()
Beyler ankete göre ortalama kol ölçüsünü hesapladım yaklaşık 37,1 cm ortalamanın üstünde olanlar sevinebilir(altında olanlarda üzülmesin çalışsın imkansız bir şey yok..
Not:55cm+ arkadaşları gerçek olmadığından ortalamaya katmadım..
Yaklaşık bir yıldır kollarımı ölçmüyordum, bu başlığı görünce -Soğuk olarak- bir ölçeyim dedim sağ 36, sol 35 çıktı.
Sıcak hiç ölçmediğim için sıcak ölçüsünü ne yazık ki veremiyorum.
Herkese sağlıksız, uzun sporlu bir hayat dileğiyle...