kol ölçünüz kaç cm?

kol çevresi ölçünüz kaç cm?

• Total voters
    1.210
Devasa üstün bir yeteneğe sahipsiniz , buralarda zaman kaybetmeyin derim.
Bi ara benım kollarada bakak mezuraya pek güvenemıom.
ölçü ne kadardır bilemem ama estetik olarak benim 44 cm kollardan daha iyi durduğu kesin. önemli olan vücutla orantısı artı parçalı olması.

bu arada forumun en büyük kolu kimde ben hakan75 51 cm diye biliyorum daha büyük biri var mı?

SCHWARZXXL ın kol ölçüsü de 50 den fazla diye biliyorum...

bu arada adminlerimizin kol ölçüleri ne ? aralarında müsabık olan var mı?

bu arada adminlerimizin kol ölçüleri ne ? aralarında müsabık olan var mı?

Müsabık olan bildiğim kadarı ile yok ...
MK7 ilk yarışmasına katıldı pazar günü Antalyada ve 100 kg katogorisinde Türkiye 6. sı oldu... İlk kez yarışmasına rağmen çok iyi bir derece bence...

SCHWARZXXL ın kol ölçüsü de 50 den fazla diye biliyorum...

sultanmehmed, bildiğim kadarıyla SCHWARZXXL naturel bir sporcu, bu açıdan bakınca 50 cm olması mümkün değil :) ama son formunda hacim ve definasyon,naturel bir sporcunun gelebileceği son noktadaydı...
aslında kendi gelip merakımızı giderse daha iyi olur :)

Benimki soguk 37 cm ama anlamadigim bir sey var trisepslerim cok iyi ve onlari gelistirmek icin fazla efor da sarfetmedim ama bisepslerimi bir turlu gelistiremiyorum ne yaptiysam bos :(

Soguk 43 sag 42
Sicak 44.5 sag 43

Kol olcude sol sag arasinda cok bi fark yok ancak gecen sene bi kopek saldirisina ugradim ve sol kolum 2 ay hic calismadi kutle bakimindan cok fark yok ancak guc bakimindan cok fark oldu bilek guresinde sol sag cok fark olmazdi sag da kut vuruyorum solda kut diye indiriyolar. Agirlikta sknti olmuyor ancak bilegimde cok fark etti nasil duzeltecegim bilemiyorum. Onerisi olabilcek olan yardim ederse cok sevinirim

Soguk 43 sag 42
Sicak 44.5 sag 43

Kol olcude sol sag arasinda cok bi fark yok ancak gecen sene bi kopek saldirisina ugradim ve sol kolum 2 ay hic calismadi kutle bakimindan cok fark yok ancak guc bakimindan cok fark oldu bilek guresinde sol sag cok fark olmazdi sag da kut vuruyorum solda kut diye indiriyolar. Agirlikta sknti olmuyor ancak bilegimde cok fark etti nasil duzeltecegim bilemiyorum. Onerisi olabilcek olan yardim ederse cok sevinirim

17 yaşında 43 cm kol :D:D:D

anabolizanlara erken başlamışsın bence bir 4-5 sene bekleyebilirdin :D

Beyler ankete göre ortalama kol ölçüsünü hesapladım yaklaşık 37,1 cm ortalamanın üstünde olanlar sevinebilir((: altında olanlarda üzülmesin çalışsın imkansız bir şey yok..

Not:55cm+ arkadaşları gerçek olmadığından ortalamaya katmadım..

Forumun aktif yas ortalamasi son derece dusuk. Bence ortalama cok daha dusuktur yorumlarin icerisinde cunku cogu insan olcu almayi bilmiyor. Bir diger ortak ozellikleri de genelde genc kardeslerimizin yag oranlari fazla olmuyor ve o sekilde 37 cm olcu almak sanmiyorum mumkun olsun. Nedense kol olcusu verirken hep bol keseden veriyor insanlar, ben genel adina konusuyorum cunku gunluk hayatta da cok fazla rastlaniyor bu orneklere. Sokaklarda goremiyoruz maalesef bu kollari. Ozellikle 16-20 yas arasinda 40 + olcu verenleri de gercekten merak ediyorum kaldi ki acilan konularda resimlere ragmen verilen olculerin bile cogu yanlis, nedense omuz olculeri dogru olsa da hep kollar buyuyor yazarken.

Yaklaşık bir yıldır kollarımı ölçmüyordum, bu başlığı görünce -Soğuk olarak- bir ölçeyim dedim sağ 36, sol 35 çıktı.
Sıcak hiç ölçmediğim için sıcak ölçüsünü ne yazık ki veremiyorum.
Herkese sağlıksız, uzun sporlu bir hayat dileğiyle...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:49 ----------

Yaklaşık bir yıldır kollarımı ölçmüyordum, bu başlığı görünce -Soğuk olarak- bir ölçeyim dedim sağ 36, sol 35 çıktı.
Sıcak hiç ölçmediğim için sıcak ölçüsünü ne yazık ki veremiyorum.
Herkese sağlıksız, uzun sporlu bir hayat dileğiyle...

upss :( Yanlış yazmışım, herkese sağlıklı, uzun sporlu bir hayat dileğiyle...

Back
Yukarı