kol ölçünüz kaç cm?

kol çevresi ölçünüz kaç cm?

• Total voters
    1.210
İnanmaya bilirsiniz fakat bu gerçeği değiştirmez ayrıca 16 yaşında 45 cm zor bir rakam değil ben 15 yaşındayken çalışmıyor olmama rağmen kolum 36 cm civarı idi.

Sadece çalışmaya değil vücudun genetik yapısınada bakar ;)

Kesinlikle 16 yaşında 45 nedir ki çalışmasan da o kadar olur zaten.

Bu arada senn salondaki abilerin Jay Cutler, Frank Mcgrath falan heralde:)

Son düzenleme:
Dostum bu hacimler sizin için zor olabilir bu da beni bağlamaz burası vücut geliştirme sitesi ve her tür insan buraya kayıt olabilir şuan çalıştığım salonda 15 yaşında kolları soğuk 40 cm olan çocuklar var şayet yurt dışına hiç çıktıysan yada bilgin varsa eyaletler arası ödüllü yarışmalar var buradakiler onlara hazırlanıyor.
Sen inan yada inanma ama bu olanı değiştirmez ben beni biliyorum herkes kendini biliyor.

@<Deniz hepde o tel falan olmaz :) yada kamerda olmaz genelde

yahu madem ınanmıyoruz kolayı var cek fotonu koy gıtsın bu kadar lafa ne gerek var kı

ıkı saat yazı yazıcagına koysaydın fotonu bıtseydı olay

4-5 senedir vg yapıyorsan deniz insan 1 kere olsun fotoğraf çekmiştir onuda geç son 1 sene içinde hiç foton yok mu?55cm kolu görmek için çıplak olmaya gerek yok üstünde mont olsun 55cm kolu olan adam yine kendini belli eder koy bir fotoğraf görelim

Türkiye'de masaüstü bilgisayarda 100'den fazla foto var yanımda kamera ve buna benzer bir şeyde yok zamanımın çoğunu askeri kampta gerçirdiğim için nokia 3310 işimi fazlasıyla görüyor.

''
icon1.gif
Vücut Geliştirme Programı (öneri)

Merhaba benim vücut geliştirme programım kabaca şöyle;

1.Gün: Omuz-bilek-karın
2.Gün: Arkakol-sırt
3.Gün: Göğüs-Biceps-karın
4.Gün: Bacak kasları

2 hafta sonra spor salonuna yazılacağım şimdilik evde çalışıyorum,evde kullanım için sahip olduğum aletler:
lat pulldown makinem,barfiks demirim,ayarlanabilir dambıl-halter setim,ağırlık sehpam,paralel barlarım (dips v.b için) ,Hyperextension Bench aletim,kürek aleti,arkakol (cable pushdown v.b) için kablolu aletim var.

Buna göre
düzgün bir program ve programda yapacağım hareketlerin isimlerini verebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler =)''

''Teşekkürler , foruma baktım fakat set ve tekrar sayılarının nasıl olması gerektiğini ayarlayamadım.

Farklı kas grupları için farklı kilolar ve sayılar girmek gerekiyormuş mesela omuz için daha hafif kilo daha çok tekrar gibi.
Bunları bilmediğim için sizlerden yardım istiyorum. ''

@<Deniz
bunları yazıp soran birinde 40cm kol varsa ben mr.olympiayım :D :D

Bu evdeki aletlerim Türkiye'ye dönünce kullanmak için,Flexor'un farklı kas gruplarına farklı kilo yazısı hoşuma gitmişti yabancı bir forumda ise belli kasları aynı gün çalıştırmanın kas gelişiminde daha yararlı olduğunu okumuştum ,kollara kaç giriyorsam omzularada aynı kiloyu giriyorum Flexor'un dediği gibi kiloyu düşürüp sayıyı arttırınca yanma miktarının arttığını farkettim.

Şu lanet olası insan müsvettelerine hâla mesaj yazıyorsam bu bazı hocalarınıza değer verdiğim içindir fakat artık farketmez.

Back
Yukarı