kol ölçünüz kaç cm?

kol çevresi ölçünüz kaç cm?

• Total voters
    1.210
"Hanging, my arm would measure 19 inches; when I flexed, it would balloon to 22 inches." Sahife 88, Bölüm 5

Bunu yazdığı bölümde Mr.Universe'i ilk kez nasıl kazandığını anlatıyor. İlk kazandığı yıl 1968(67'de olabilir amatörü sayarsak). O zaman steroid yoktu diye bildiğimden öyle yazdım yoksa adam steroidsiz çalıştım demiyor kitapta.

Tamam şimdi anlaşıldı konu; bilgide sıkıntı yokmuş, sadece yorumlama-değerlendirmede sıkıntı varmış.

Sevgili Danny gerekli bilgilendirmeleri vermiş zaten.

50 nin üstündeki 27 kişiyi çok merak ediyorum fotonuz var mı? inanmadığım için değil görmek istiyorum sadece forumda 50 60 cm kol olması güzel :D

20 cm altı varsa onlar kilo almalıdır :)

şu steroid konusunu kapatalım..her başlıkta konu buna geliyor..

buarada yukarda 11 mesaj sildim..yönetici uyarmış konuyu uzatmayın diye ama hala uzatılmış..
kimse kimseyi inandırmak zorunda değil..konu kapanmıştır..

Nedenini bilmediğim halde +55cm'e bastım bastıkdan sonra jeton düştü dınk etti kafamda :D , bu bir işaret sanırım hadi bakalım :D

Ben sıktım ölçtüm 30 cıktı :D kendimi garip hissettim ama 66 kilo ve 1.85 boya göre normal geldi için rahatladı sonrasında...

Hiç ölçmedim bu 5-6 ay önceki soğuk halim sanırım 40 falan vardır herhalde, define değil biliyorum ama kolumda yağ kesinlikle ve kesinlikle yok bunu da belirtmek istedim:).

http://imgim.com/18118.jpg

1 sene yaptım moral bozukluğu iyi beslenememe bıraktırdı. Kürlere (anabolic) girmeyi de çok istedim ama Antalya'da bu işi bilen, birine de rastlayamadım şimdi artık bari define olayım diyorum da ama öyle hacim gidince moralim bozuluyo napsam bilemiyorum yaş 27 oldu artık:)

Hiç ölçmedim bu 5-6 ay önceki soğuk halim sanırım 40 falan vardır herhalde, define değil biliyorum ama kolumda yağ kesinlikle ve kesinlikle yok bunu da belirtmek istedim:).

http://imgim.com/18118.jpg

1 sene yaptım moral bozukluğu iyi beslenememe bıraktırdı. Kürlere (anabolic) girmeyi de çok istedim ama Antalya'da bu işi bilen, birine de rastlayamadım şimdi artık bari define olayım diyorum da ama öyle hacim gidince moralim bozuluyo napsam bilemiyorum yaş 27 oldu artık:)

Hiç yağ yokmuş canım :)

Boyum 1.83 kilo 80 kol sicak 42 geliyor ama nedense hala kucuk geliyo buyudukce dahada hirs yapiyo insan bunun sonu yok :)

Soğuk 40 sağ kol solda 39 39,5 arası bişey :)

42 olmadığından küçük geliyodur. 1.83 boya o kiloda 42 kol biraz yavaş atın artık. demek 90 kilo olsa 50 + larla gelecek arkadaş.
boyum 1.84 kilom 81 kol ölçüm soğuk 42-43 inanmazsanız profilime girin kol resmimi görürsünüz.kimsenin avukatı değilim sadece yaptığınız genel geçer yorumlara karşıyım. bir insanın yağ oranını kas oranını spor geçmişini genetiğini bilmeden o kiloda o kol olmaz vs. şeklinde bir genelleme yapamayız.
bunu kişisel olarak algılamayın ama ağırlık anketlerinde de ölçü anketlerinde de böyle yorumlar çok yapılıyor.kişiyi tanımadan atmakla suçlamanın kimseye bir faydası zaten yok aynı zamanda atan kişininde zaten kendisine bir yararı yok.
saygılar..

Back
Yukarı