kol ölçünüz kaç cm?

kol çevresi ölçünüz kaç cm?

• Total voters
    1.210
sultanmehmed, bildiğim kadarıyla SCHWARZXXL naturel bir sporcu, bu açıdan bakınca 50 cm olması mümkün değil :) ama son formunda hacim ve definasyon,naturel bir sporcunun gelebileceği son noktadaydı...
aslında kendi gelip merakımızı giderse daha iyi olur :)
Profil resmine bakarsak bence 50den fazla bile olabilir boyuda baya uzun

Forumda herkezin kolu 40 a merdiven dayamış maşallah herkeze :) benim kol ölçümde 34.5 :)))

Hiç üzülme , az evvel bir kardeşim de 28 yazmış surat asmış.
hiç üzülmeyin çalıştın mı olmayacak bişey yok. Ben de sanırım 26 cm ile başlamıştım ve ilk ay sonunda 29 olmuştu, havalara uçup kız arkadasıma filan aldığım ölçüleri hesaplatmıştım :)

Şuan soğuk 39 cm , inşallah daha da yukarılara niyetimiz.

39,5 soğuktu en son. artık ölçmüyorum. zaten önceki sonraki fotolarımda anlıyorum farkı. pek ölçüye takılmamak lazım

bencede sadece kol yazan arkadaşlar kiloları ve yağ oranını da eklerse daha net sonuçlar elde edebiliriz. adam obezdir kol 50+ (örnek verdim orjin 50+ ya saygılar :)) diyo bize maşallah diyoruz :)

kol 33 bel 77 kilo 71 yağ %5
bende sıcak hiç ölçmedim ama tahmini 34-35 arası birşey olur.

Soğuk halde 55.5 cm . Salondaki abilerimi hâla geçemedim :(
(en azı 60 cm a32 )

Şu an yurt dışındayım yarışmalara hazırlanıyorlar ;)

Türkiye'ye gelince atarım.Salondakiler bilek güreşi için hazırlanıyorlar zayıfta değiller dolayısıyla bende bulktan yavaş yavaş çıkıyorum.

16 yaşında 45 cm kolu olan çocuktan sonra 55 cm kolda çıktı:cool: Forumumuz ilkleri tanıtmaya devam ediyor:cool:

Bu arada basketçi bi arkadaşım var. 38 cm kolu. Ama müthiş dolu duruyor. Görseniz rahat 40'tan fazla dersiniz. Öyle dursa 38'e fitim valla.

Son düzenleme:
Back
Yukarı