kol ölçünüz kaç cm?

kol çevresi ölçünüz kaç cm?

• Total voters
    1.210
başlarken kol 28di. şimdi 36.5 soğuk hali. sıcakken nasıl ölçeyim ki salonda biceps çalıştıktan sonra hemne koşup metreylemi ölçeyim :D

başlarken kol 28di. şimdi 36.5 soğuk hali. sıcakken nasıl ölçeyim ki salonda biceps çalıştıktan sonra hemne koşup metreylemi ölçeyim :D

Evet, olabilir.

5 senedir street work out yapıyorum . elime dumbell sürmedim. barfikslerle şınavlarla ; 43 cm kol

• Like
Reactions: Azi
Yaş 18 Boy 186 Kg 85 sıcak 42.5

5 senedir street work out yapıyorum . elime dumbell sürmedim. barfikslerle şınavlarla ; 43 cm kol
konuyla hiç alakası yok ama street work deki antrenman programını kabaca yazabilir misin başka bir başlıkta. bence sürekli dambıl bar vs ile uğraşanlar en azından 1 ay bu tip antrenmanları denemeli ben düşünüyorum mesela.

ben diyorum bir ölçü birimi uyduralım mesela kolu 47 olan 100 kilo olan danny boy :),
kolu 44 olan ama 81 kilo olan benden daha düşük puan alsın :) yani ölçüyü kiloya bölmek gibi ölçü ne kadar çoksa puan artsın ama kilo çoksa düşsün mesela. biraz üzerinde düşüneyim bir formül çıkartalım. ama kilosu da kolu da çok düşük olan da düşük puan alsın mesela 35 kol 65 kilo. direk bölmek değil de bazı katsayılar ile topama çıkarma da eklemek gekerebilir.

yağ oranlarımızı biliyorsak yazabiliriz bana kalırsa kilo ve boy ile birlikte açıklayıcı olabilir...

e tabıkıde olabılır bole bır sye guzel de olur motıve eder :)

mesela sımdı adam var 47 kolu var ama kılo 90 benım gıbı var 108 kg ama 47 tabıkıd eo daha ıyı :)

deadlifter katsayı uydurmak sıkıntı.istatistik bilgilerimle az çok kolerasyon denklemini kurarım.ama çok sayıda test alman lazım :D bir de boy uzunluğundan farklı olarak kol uzunluğu da bir etken.fırıncı küreği gibi kollarınız varsa 40 cm kol hiç de büyük değildir ;)

Back
Yukarı