Kol Büyüklüğü?

maxsimum kol idmanlarını 45 dakkayı gecirmiyorum şiddetli ama kısa süreli idman yapıorum sizlerde idman stratejilerinizi yazarsanız paylasmıs oluruz

maxsimum kol idmanlarını 45 dakkayı gecirmiyorum şiddetli ama kısa süreli idman yapıorum sizlerde idman stratejilerinizi yazarsanız paylasmıs oluruz

5*10 şeklinde 3 hareket giriyorum, setler arası 30-45 sn dinleniyorum, max ağırlık basıyorum.
Yılın farklı zamanlarında farklı sistemler giriyorum, bazende 3-4 hareket, max ağırlık, piramit sistem, 1-2dk set aralarında dinlemeyle.

Önemli olan kasları farklı şekilde uyarmak ve Arnold'unda dediği gibi G-E-R-İ-L-M-E' yi hissetmek.

kollarım 49.5 50 cm arası boyum 1.68 suan ki kilom 74 kür yaptım mı ? evet elbette yaptım *
1.68 boya 50cm kol çok iyi boy ve kilo orantısına baktğımızda bulk bir yapının olmadığınıda düşünüyorum bu yüzden o ölçü biraz uçuk geldi..yalan söylüyorsun demiyorum ama... kürden önce kaçtı merak ettim

jekvek bu konu daha önce konusuldu fakat sanırım bulamadın.bazıları askere gider kilo alır döner bazıları ise tam tersi.mesela ben 96-98 arası gittim ve 79 kilo olarak geri dondum.bu bırazda ortama ayak uydurma ve oradaki pozisyonun ile alakalı.herşeyi kafana takarsan,yemek seçersen,akşama kadar at gibi koşarsan tabiki kilo verirsin.sabrını ve disiplinini sınayabileceğin en güzel yer orası.

abilerim bende 16 yaşındayım kolum antermenden önce 40 antremanda sonra 42 geliyor boyum 195 kilom ise 98 99 civarı ama daha yolun cok başındayım hedefim enaz 50 cm yapmak yorumlarınızı bekliyorum

boy 1:73 Bel 72 cm civarı kemik iskeletim oldukca zayıf bilek 17 cm

kol 38 soguk

Birde üye kardeşlerimden merak ettigim gelişim süresinin paylaşılması örnegin forumdaki bu işi uzun yıllar sürdürme azmini göstermiş kardeşlerimin gelişim paylaşımları özellikle ilk yıldaki gelişim..

Bir eklentide ilk yıl 11 cm üstüne koydugunu söyleyen bir kardeşim vardı sonra durdu demişti..

Bir yıllık düzenli bir çalışmayla kaç cm koymak mümkün bunu merak ediyorum açıkcası

Hedef 45 cm

herkese selam.yaş 25 iki senedir yapıorum bu sporu.kür yapmadım.
boy 185
kilo 88
kol (soğuk) 42 cm
sadece antremanlarsna snr ve bzn gün icinde protein tozu kullanıyorum...

1 inch kol buyutmek için yaklaşık 5 kg kas eklemek lazımmış vucuda,38 benim kol o cıvar oynuyo

Back
Yukarı