Kol Büyüklüğü?

40.5-41.

1 sene içerisinde 45i göreceğim inşallah.başladığımda 33 cm kol vardı.2 senede 40'lara çıktım.steroid hiç kullanmadım ve kullanmayacağım.

boy:1.82 yaş:18 7 aylık bb ciyim

kol: 36.7 ( basladıgımda 32.5 cm idi ).. bu zaman icinde bayagı kilo aldım ve bayagı yaglandım 7 cm e yakın arttı bel cevrem.. bu ay definasyona girmeyi dusunuyorum hazirana kadar.. eylul hedefim 40 cm ( definasyonda koldan olcu kaybı olmadıgını kabul ediyorum )

ya su kol olayı canımı sıkıyor. boyum 1.85 kılom 92, yaş 31. 5 yıldır bb yapıyorum. kol harıc dıger her bolgemde hacım ıstedıgım duzeyde ama gel gorkı kollar az. (soguk 40) yanı sırf kola odaklandıgım ve artık gelısımı kola endeksledıgım ıcın besındır suplementtır kola gore yuklendıgım ıcın dıger kısımlarıda bozuyorum ve gobek cıktı hafıften. hersey kol ıcın. ama nafıle. hayır 40 kol cokmu az elbet degıl. ama dıger bolgelerdekı ozellıkle omuzdakı hacıme gore kucuk duruyor kollar. bıde boy uzun ıyıce ufak duruyor. valla okadar cok antrenman cesıdı denedımkı sanırım kalmadı. ama o ıstedıgım patlamayı yapamıyorum. 5 yıldır bırak steroıdı suplement ın yanından bıle daha yenı gecen bırı olarak sırf su kol ıcın sterodı alabılırım. yanı cıddı cıddı dusunmeye basladım. kı o kadar karsı bı adam olarak sırf su kol ıcın sonunda yapacam sanırım.

bacak antrenmanlarından ne haber...

Son düzenleme:
10 buçuk aydır yapıyorum bu sporu
başladıgım gün ölçü aldırmıştım soguk halimle ilk günkü gibi hatırlıyorum çok zayıftım hocanın abisi ve bütün salonun gözleri benim üzerimdeydi kendimi çok aşşağılık hissediyordum utanç duyuyordum bench sehpasına yatıp sadece barı başmıştım o gün o bile bana 200 kg gibi gelmişti
şimdi size ilk günkü ölçümü ve on buçuk ay sonraki ölçümü yazıyorum

göğüs=87 omuz=100 kol=24.5 kilo=55 ölçü tarihi=26.06.2007
göğüs=105.5 omuz=118.5 kol=36 kilo=79 ölçü tarihi26.04.2008

ocak 5te basladim yaklasik 4.5 ay oldu basladigimda 38.5tu kollarim ve 123kiloydum daha once 4sene gures ve 2 sene hentbol oynamistim,ve 2001deydi yanlis hatirlamiyorsam 1 2 ay salona gelmistim su anda 102 kiloyum boyum 1.89 sogukken 43.5 sicak 44.5 45arasi kollarim hic ara wermedim ,yaklasik bir aydir whey pro ve amino asit kullaniyorum ,kemiklerim iri ve yag oranim biraz yuksek, flexor omuz ve bileklerimin zayif oldugunu soylemisti onun icin 3uncu programina ek omuz ve bilek calisiyorum, yaklasik on gun once olcmustu kollarimi flexor , yaklasik bir birbucuk senelik donem sonrasinda 50cm olcuye ve daha az bir yag oranina ulasmayi hedefliyorum, saygilar

başlamadan önce 31 cm di steroid falan yok doğal 42 cm boy 175 kilo 85 aralıklarla iki senedir yapıyorum 25 kilo aldım steroidsiz bile 50 leri görür gibime geliyor çok iyi yerim bir oturuşta iki tepsi pizza falan

pizza çok yerinde bir örnek olmuş.bilinçli sporcu buna denir işte:)
guardbody esprine gülerken birden bire eskiden annemin yaptığı pizzalar aklıma geldi.tam buğday unundan.yağ neredeyse yok,çok az üzerine sürülmüş,o da zeytin yağı..üzerinde 2-3 çeşit peynir,zeytin,domates,biber ve kuşbaşı et.düşündüm de,şimdi o pizzadan olsaydı 2 tepsi de ben yerdim.haftaya türkiye'den gideceğim için bir kez daha duygulandım.

pizzanın öylesine can kurban.fakat piyasa genelinde ben hamurdan başka birşey görmüyorum.bizim burada 5ytl'ye sınırsız pizza veren bile var.geçen gün 16 tane yedim diye kasılan bir şahıs vardı...üstün başarı ama neye göre!

yaş : 16 boy 1.72 kilo 65.3 kg kemik yapım cok incedir ve yag oranım baya bi düşük karın hariç derimi tutmak baya zordur :D karında biraz yag war cok az kol :34.5 baslarken 28 di omuz 117 göğüs 97 bacak 55 calf 37 ön kol 31

Antreman Sirasinda Laktik Asit Kaslara Dolduğu Için Kasda Geçici Bir Büyüme Olur Mesela Benim Kol 40 Cm Aşiri Bi Zorlama Yapmiştim Neredeyse 42 Cm Olmuştu...

Keşke öyle Kalsaydi :(çok Hoş Bi Duygu :)

laktik asitten ziyade kanın çalışan kaslarda çoğalmasıdır bahsettiğiniz

laktik asitten ziyade kanın çalışan kaslarda çoğalmasıdır bahsettiğiniz

kesinlikle kan çalışılan kas grubuna dolar, bir keresinde doğru değil ama yoğun kol çalışmasından sonra dediğin gibi 2 cm büyütecek kadar kan pompalandı ve ardından 4 set leg press ağır kilo bastım, inan kollar soğuk halinden daha ölçüsüz oldu kan direk bacaklara indi ve kolların 2,5-3 cm indi.. yoksa kaslara kolu 2 santim şişirecek kadar laktik asit olsa yorgunluktan bayılır veya doku harabiyetine maruz kalırdık..

kesinlikle kan çalışılan kas grubuna dolar, bir keresinde doğru değil ama yoğun kol çalışmasından sonra dediğin gibi 2 cm büyütecek kadar kan pompalandı ve ardından 4 set leg press ağır kilo bastım, inan kollar soğuk halinden daha ölçüsüz oldu kan direk bacaklara indi ve kolların 2,5-3 cm indi.. yoksa kaslara kolu 2 santim şişirecek kadar laktik asit olsa yorgunluktan bayılır veya doku harabiyetine maruz kalırdık..

Yazmışken bişeyler, kol ölçümü de söyliyeyim dedim, soğuk 43, sıcak antremana göre değişmekle beraber 44-44,5cm.
Ama şöyle bi 50-55cm yapacam kafaya koydum şu ana kadar hiç supplement ve kür yapmadım ama, askerlik görevimi bitirince her yol mubah bismillah,,, bu arada 1 Ağustosta askerim, tertip varsa özelden ya da burdan tanışalım..

askerden geldiğimde 38 civarıydı., 4 ay önce.4 aydır düzen tutturdum, aksatmadan çalışıyorum. Şu an 41, ancak 1.81 86 kiloyum. Epeyce yağ var yani. Hedefim define 45cm

ben hicbir sekilde kür yapmadım corum ekol sporda calısıyorum 48.5 cm geliyor kol ölçüm sıcakken asırı bir zorlama ve laktik asit birikmesiyle 50 ye cıktıgımı hatırlarım :)))) inş dahada iyisi olmaya calısacagım bu arada 11 ekimde jay cutler turkiyeye geliomus bilgisi olan warmı ?

Back
Yukarı