Kol Büyüklüğü?

arkadaşlar şimdi kolum 34 cm ,ocakta bu spora başlıcam sizce temmuza kadar kolum kaç cm olur tabi fazla bişey beklememk lazim nasil olsa sabir sporu bu :)

bomberman dedi:
okaysarac... oldu mu simdi? sen daha isin basindayken böyle umutsuz olursan hic bir yere varamazsin. zannediyor musun herkes 45 santimlik definasyonlu kollarla basliyor bu spora. öyle olsaydi kimse bu spora baslamazdi zaten :p ne demis atalarimiz nazar etme ne olur calis seninde olur. yolun basindasin daha ve unutma kol bicepsten ibaret degildir asil hacimi tricepsler verir. disiplinli bir sekilde calismaya devam et. güclendikce hacim gelir, hacimlendikce güclenirsin bi bakarsin soba borusu gibi olmus kollar. :lol: bol sans ve saygilar.

Eywallah bomberman, biraz moralim düzeldi..Biraz motivasyon kaybım var sanırım şu sıralar :(

okaysarac dedi:
bomberman dedi:
okaysarac... oldu mu simdi? sen daha isin basindayken böyle umutsuz olursan hic bir yere varamazsin. zannediyor musun herkes 45 santimlik definasyonlu kollarla basliyor bu spora. öyle olsaydi kimse bu spora baslamazdi zaten :p ne demis atalarimiz nazar etme ne olur calis seninde olur. yolun basindasin daha ve unutma kol bicepsten ibaret degildir asil hacimi tricepsler verir. disiplinli bir sekilde calismaya devam et. güclendikce hacim gelir, hacimlendikce güclenirsin bi bakarsin soba borusu gibi olmus kollar. :lol: bol sans ve saygilar.

Eywallah bomberman, biraz moralim düzeldi..Biraz motivasyon kaybım var sanırım şu sıralar :(

Yavaş büyüsün ama altyapı sağlam olsun, o zaman ileride 1 cm bile genişletmek zorlaşınca rahat edeceksin ;) Arnold biceps çalışırken bicepslerine bakarak onları çok büyük dağlar gibi hayal edermiş. Sende bir görüntü getir aklına, çalışırken ona odaklan. Faydasını göreceksin.

soğuk

1.75 boy 80 kg. kol 43cm. 1.5 yıl düzenli öncesinde ara ara yaptım. hedef 90 kg ve buna uygun beden ve 48 kol sahibi olabilmek.

Benim yaş 22.kg=70 boy =180 kollar sağ 38 sol 37 bb 2 yıl önce 2 ay yaptım 2 yıl sonra geri başladım ve 1. ayımı yeni dolduruyorum.Kollar define 40 olsa yeterli :)

herkese merhaba arkadaslar ben sıteyı yenı keşfettım 2 haftadır sureklı okuyorum...
bende kendı çapımda yapıyorum bu sporu
kollarım 44cm ama hıc yırtık yok klom 95 boyum 1.84 bırazcık gobek var suan karına yuklenıyorum
ön kol cok buyuk ama arka kol yok bende :)) sımdı ona yuklenmeye başladım

weider 2200 kolunun soğuk 51 sıcak 52,5 olduğunu yazmışsın yanlışın olmasın,yani soğuk sıcak arasında 1,5 cm oynuyor,2 - 2,5 cm değişmesi gerekmezmi....

Soguk 44, sıcak 44,5-45

fatifdurak 3 ayda nası 5 santim fark yaptın ben 1.5 senedir calışıyorum 1 santim bile artmadı
daha 34 santim

metugok dedi:
fatifdurak 3 ayda nası 5 santim fark yaptın ben 1.5 senedir calışıyorum 1 santim bile artmadı
daha 34 santim
5 kilo dumbell ile okadar olur zaten.sen birikim yap ve agırlık topla bıraz.

denedim 10 kilolukla olmuyo sakatlanıyorum sanki benim kapasitem 5 kilo böle idare ediyom evdede 5 likler var zaten napim...

BEN BAŞLIYALI 3 4 AY FELAN OLDU ŞU ANDA TEK KOLLA 12,5 KİLO GİRİYORUM MAXSİMUM AMA AMCIM 30 KİLOYA KADAR ÇIKMAK BU ARADA FORUM A YENİ KATILDIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL Bİ SİTE HAZIRLAMISSINNIZ KARDEŞ ! ELLERİNİZE SAGLIK

Back
Yukarı