Kol Büyüklüğü?

5 aydır yapıyorum..

şsoğukken 38 cm. antremandan sora 40 cm. e kdr çıkıo. kolarım kısa zmnda baya gelişti antrönör bile söledi :/ bu arada 1.77 boy 75 kg.yum bn.

Dikkatimi çeken şu genelde kilolu olanların kollarının ölçüsü yüksek.Kilosu az olanları kol ölçüsü düşük.o zaman bu kilo ile de ilgili benim kardeşim sporla hayatında hiç ilgilenmedi.Ama kol ölçüsü 41 cm geliyor.Kilolu insanın zaten kol ölçüsüde büyüktür mantıklı olarak.

bence kol ölçüsünün büyük olması ile beraber kolun şeklinin olması.

Ben 70 kilo iken kol ölçüm 33 geliyordu.şimdi 80 kilo oldum kol ölçüm 36 oldu.Ama spor yapmadım.

sat-commando dedi:
Dikkatimi çeken şu genelde kilolu olanların kollarının ölçüsü yüksek.Kilosu az olanları kol ölçüsü düşük.o zaman bu kilo ile de ilgili benim kardeşim sporla hayatında hiç ilgilenmedi.Ama kol ölçüsü 41 cm geliyor.Kilolu insanın zaten kol ölçüsüde büyüktür mantıklı olarak.

bence kol ölçüsünün büyük olması ile beraber kolun şeklinin olması.

Ben 70 kilo iken kol ölçüm 33 geliyordu.şimdi 80 kilo oldum kol ölçüm 36 oldu.Ama spor yapmadım.
bu teorının tezatı benim işte.kilom 94'den 90'a düştü ve kolum 45,5'dan 46,5'a çıktı.

2 aya yakındır kreatin amino takviyesi almaya başladığımdan beri inanmayacaksınız belki ama kilom93 ten 89 a sağ kolum dicem 39 dan 41kere maşallah(ılıkken :)

Soğuk 41.
1,5 hafta ara verdım arakadas ızıne ayrıldı dıye.Şimdi toparlaryım sanırım çünkü 42 soğukdu.8 inci ayımdayım bu ara belirtim.

suan yaz dolayısıyla calısmıyorum 1 aydır kol 42.5 calıstıgım zaman sıcak 46.5 civarındaydı 83 kg suan

pronator dedi:
bi insan çalışınca kolu nasıl 4cm şişiyo anlamıyorum 8)

1 aydır çalışmıyormuş ölçü kaybetmiş, çalıştığı dönem yani formda olduğu dönemdeki ölçüsünü yazmış.

olsun arkadaslar yanlıs anlasılma olabılır no sorun

50 cm

50 güzel bir sayı herkes kendine bir hedef koymalı ben başladığımda kollarım 32 cm idi ilk hedefim 35 yapmaktı daha sonra 40 olsun bırakacam dedim daha sonra 45 hedefini koydum 45 olsun bırakacağım daha sonra 50 50 de oldu hatta kısın sıcak 51,5 oldu tabii bu yarı define halimde hiç birzaman bulk olmam yağlı yağlı ölçüpte benim kol 54-55 diyenler var o yüzden söyleyim dedim önemli olanda zaten genel vucutta kolların sırıtıp ön plana çıkmaması bir uyum içinde olması benim estetik anlayışıma göre böyle

boy 1.77 kilo 70 neredeyse 6-7 ay kardio yaptım geri kalan ortalama 2-2.5 ayı ise body yapıyorum hala devam ediyorum kollarım sag 36 sol 35.. :(

kol 39 ama enterasan 35-36 lık kol gibi duruyo. yani hem küçük hem de normal 39 luk koldan küçük gözüküyo arka kol zayıf herhalde bilmiyorum biceps im uzun belkide anlamadım gitti

Aynen abi ya

benim bi arkadasla biceps lerin boyu ayni ama benim daha kucuk gozukuyo bunun sebebi ne bilen varsa bi zahmet cvb pls simdiden tesekkurler

MAJESTIC dedi:
kol 39 ama enterasan 35-36 lık kol gibi duruyo. yani hem küçük hem de normal 39 luk koldan küçük gözüküyo arka kol zayıf herhalde bilmiyorum biceps im uzun belkide anlamadım gitti

Aynen benim kolum da soğuk 37.5 falan 38 falan geliyor, ancak acayip küçük gözüküyor :x Bunun sebebi kanımca yağlı olmasından kaynaklanıyor.

Back
Yukarı