bomberman dedi:okaysarac... oldu mu simdi? sen daha isin basindayken böyle umutsuz olursan hic bir yere varamazsin. zannediyor musun herkes 45 santimlik definasyonlu kollarla basliyor bu spora. öyle olsaydi kimse bu spora baslamazdi zatenne demis atalarimiz nazar etme ne olur calis seninde olur. yolun basindasin daha ve unutma kol bicepsten ibaret degildir asil hacimi tricepsler verir. disiplinli bir sekilde calismaya devam et. güclendikce hacim gelir, hacimlendikce güclenirsin bi bakarsin soba borusu gibi olmus kollar. :lol: bol sans ve saygilar.
okaysarac dedi:bomberman dedi:okaysarac... oldu mu simdi? sen daha isin basindayken böyle umutsuz olursan hic bir yere varamazsin. zannediyor musun herkes 45 santimlik definasyonlu kollarla basliyor bu spora. öyle olsaydi kimse bu spora baslamazdi zatenne demis atalarimiz nazar etme ne olur calis seninde olur. yolun basindasin daha ve unutma kol bicepsten ibaret degildir asil hacimi tricepsler verir. disiplinli bir sekilde calismaya devam et. güclendikce hacim gelir, hacimlendikce güclenirsin bi bakarsin soba borusu gibi olmus kollar. :lol: bol sans ve saygilar.
Eywallah bomberman, biraz moralim düzeldi..Biraz motivasyon kaybım var sanırım şu sıralar![]()
gatoradeblue dedi:Soguk 37.5, sicak olcmedim. Boy 1.77, kilo 76, serbestken 35 filan cok ince duruyor, 4.5 - 5 ayda 38 - 39 a cikma imkani var mi?
5 kilo dumbell ile okadar olur zaten.sen birikim yap ve agırlık topla bıraz.metugok dedi:fatifdurak 3 ayda nası 5 santim fark yaptın ben 1.5 senedir calışıyorum 1 santim bile artmadı
daha 34 santim