Kol Saatinde Tercihleriniz Neler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Spor olarak seiko. Gündelik olarak swatch. Takım elbise ve özel günler brethling.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erkeklerin hataya düştüğü tek şey saat güçlü görünmek için taktıkları kalın ve kocaman saatler birde altın kaplama tarzıysa kusma sebebibimiz artık

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

erkeklerin hataya düştüğü tek şey saat güçlü görünmek için taktıkları kalın ve kocaman saatler birde altın kaplama tarzıysa kusma sebebibimiz artık

Güçlü görünmek için koca saatler takma mevzusunu saat forumunda yazsaydın daha makul karşılanabilirdi belki ama vücut geliştirme forumunda komik olmuş :) altın kaplama saat hiç görmedim çevremde, zenginliğin gözü kör olsun :)

Açıklamamın makul olma sebebi bir çok firmanın bu tarz ürünlerinin olması özellikle marka yazmak saçmalık olurdu! Size almamanız gereken tarzı söylüyorum diğerleri çok kötü gürünmüyor.
Saatlerin bir çoğunda altın suyuna banma veya kaplama vardır kararmaması ve uzun kullanımı söz olsun diye sen tamamının altın olma durumunu düşünmüşsün buda garip konuya farklı açıdan bakabilmek bir fark elbette mutlu haftalar.

Açıklamamın makul olma sebebi bir çok firmanın bu tarz ürünlerinin olması özellikle marka yazmak saçmalık olurdu! Size almamanız gereken tarzı söylüyorum diğerleri çok kötü gürünmüyor.
Saatlerin bir çoğunda altın suyuna banma veya kaplama vardır kararmaması ve uzun kullanımı söz olsun diye sen tamamının altın olma durumunu düşünmüşsün buda garip konuya farklı açıdan bakabilmek bir fark elbette mutlu haftalar.

Neden senin zevkine göre saat alayım, onu anlamadım :) genelleme enteresan..

şuanda bana cevap vermen dışında çokta enterasan bir durum yok alacağın saatini güle güle kullan

Güle güle kullanıyorum zaten, hür iradeyle seçildi :)

jate5eve.jpg

Diesel dz1513 ve lacost Çelik kordon birde casio saatim var üçüncüde rahatlıkla hep spor hem takımda kullanabiliyorum .dz tercih edin çok şık ve rahat ayrıca farklı he bu arada diesel bayim yok :)

DK'm :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1398646688838.jpg
    uploadfromtaptalk1398646688838.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 625
  • uploadfromtaptalk1398646727210.jpg
    uploadfromtaptalk1398646727210.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 636
Casio aldım 2 gün önce edifice solar bakalım nasıl

Back
Yukarı