S
sthammer
Guest

Seiko 5 military press
Doktor çelik kasa, büyük olmayan önerebileceğin bir saat var mı?
Seiko 5 military nin eski versiyonunda kadran boyutu 37mm .. ince bilekliler için daha iyi tercih olur, hatta bende 37 mm olanı tercih etseydim daha iyi olurdu, yalnız nato kayış koku yapıyor, onu değiştirmek gerekecek.. bunun dışında ustalar burda TSF - Türkiye Saat Forumu - Dünya'nın En Çok Ziyaret Edilen Türkçe Saat Sitesi • Ana sayfa
![]()
gri kadranlı beğendiğim tek saat şuDoktor aslında istediğim şöyle tamamen metal kordon dahil. Gri renkte olmasını istiyorum araştırdım Seiko'nun bir modeli vardı Rolex benzeri. Ama bulamıyorum şimdi çok hoşuma gitmişti. Var mı şöyle metal kordon kasa önerebileceğin büyük olmayan bir saat
Bekci abi size tamamen katiliyorum saatler bencr halen hos duruyor insanlar ne kadar fark etmesede ama bide soyle bisey basladi telefon ustune araba anahtari adam spor salonunda hocalarin masasina koymus biz su koyuyoruz millet telefon araba anahtari ama spor yaparken dinledigi oo muzige bak dedigi muzigide biz teleofnu muzdan aciyoruz face filan mevzulari genelde çocukça oldu artik brn kullanmiyorum o tarz seyleri sahsen telefon araba anahtarina ek cuzdanda gormuyo degilim ama kabarik kabarik cikariyolar sonradan gorme insanlarla dolmus memleketimiz herkez birbirine hava basma pesinde olmus insallah iyiye gideriz.cep telefonlari gelistikce yayildikca Saat takmaninda bir esprisi kalmadi artik,eskilerde Saat bir prestij sembolüydü simdilerde bunun yerini telefonlar almis durumda,önceden bir yere gittiginde kolundaki saati gösterebilmek icin binbir sekle giren insanlar görmek mümkündü fakat simdi Saat olayi bitti,simdi masaya oturan laaaaapp diye son model cep tel ini koyuyor masaya,saate felan pek dönüp bakan kalmadiartik vaaaayyy abi su saate bak güzelmis diyeni pek göremiyoruz ama cep telini gören vaaayy kapmisin 4G li tel i,face varmi face?diye soruyorlar
Ama bence Saat halen Saat olma özelligini koruyor ve kullaniyorumda,ve bir mekana gittigimdede kesinlikle cep telefonumu cikartmam,heleki masa üstüne hayatta koymam.