Verdiğiniz bilgiler çok önemli teşekkürlerAncak birşey daha soracağım.Ben v.g sporuna yeni başladım.3 ay oldu.Karbonhidrat ihtiyacımı kahvaltıda tahıl ekmekğinden vs. Antrenman öncesinde ve sonrasında da dengeleyerek bulgur,pirinç veya makarnadan artık annem ne yapmışsa ordan alıyorum.Ama bunun yanında bolca fındık,fıstık,ceviz tarzı kuruyemişler tüketiyorum.Zeytin yağınıda çok seviyorum,süt peynir gibi besinlerin illa yağsız veya yarım yağlı olmasına o kadar da dikkat etmiyorum acıkçası ve kilom 79- boyum 1.83 günlük 100 gr bazen dahada fazla protein alıyorum.Size bi sorum daha olacak forumda üye fotoğrafları kısmında samet diye bi arkadaş var 5 yıl boyunca bu işin içinde ilk önce kilo vermek için yağ yakımı için kardiyo çalışmış ve sonra v.g ye başlamış bu dönem içerisinden yağ ve şekeri hayatımdan çıkarttım sadece protein ve karbonhidrat ağırlık beslendim yazmış makarnayı yağsız,tuzsuz haşalayarak falan tamamen yağ çıkartmış hayatından ama resimlerine bakılacak olursa süper bi vücudu var.Sizde karbonhidratı kesip yağ arttırmamız gerekiyor diyorsunuz.Yine aynı sonuç olurmu ?
Proteinin artmasıda zaten benzer etkiyi yapıyor, dolayısıyla arkadaşımız çok büyük paraları harcamış durumda aylık 1500 tl gibi bir rakkam. Gözlerden kaçmaması gereken nokta bu ayrıca kendısı farkında olmadan yağı ve kolesterolü bulk dönemlerinde mutlaka almıştır.
İnsanoğlunun beslenme stilini anlattım ben, olması gereken beslenme stili. sonuçta eğer çok paranız yoksa gözle görülür bir kas yapılanması istiyor ve minimum sıkıntı yaşamak istiyorsanız mutlaka yağlardan faydalanmanız gerekiyor.
Bunu evinizdeki tam yumurtayla kaşar peyniriyle beyaz peynirle tavukla ve süt süt ürünleri ile yapan arkadaşlarımız var.
Herkezin yaşam şartları bir başkasının yaşam şartları gibi değil.
ancak arkadaşımızın parasal durumu çok iyi, ancak sizin parasal durumunuz nasıl?
bu iş sadece protein ve karbohidrat yağ işi de değil psikoloji çok önemli birşey.
ben sadece burada atletik bir vücut elde etmek ve kas geliştirmek için yapılması gerekeni anlatiyorum
Bodybuilder olmak ve atletik bir vücut sahibi olmak arasındaki fark sadece para beslenme ve çalışma stilleri ile ilgili.
Son düzenleme: