valla ne yapacagımı sasırdım.70 kiloyum gunluk 140 gr protein alıyorum 200 kusur de karb

gunlerde bi abartı yok sanırsam hatta kendimi ac da hissediyorum cogu zaman
Kendini aç hissediyorsun demek. Sorunda burda ya zaten. Kendini aç hissetmen

Leptin seviyen düşmüş olabilir. Sen ne kadar sayarsan say bir defa ghrelin artarsa hayatta kendını frenleyemessın.
Öncelikle yağları bir müddet arttir doyana kadar yağlı besinler ye.
Birazda yağları arttirmayı denedinmi.
yada esmer pirinç ve bulgur ve yulaf dene.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:15 ----------
Yeni konu acmak istemedim...Temiz beslenmeme ragmen gobek gittikce artıyor 86 cm oldu pantolonlar olmuyor.Seker kullanmıyorum , unlu mamuller kullanmıyorum , yag cok az kullanıyorum.Antreman gunleri 6 ogun yiyorum.Sabah kalktıgımda bir olcek whey 200 ml sutle beraber 2 saat sonra falan kahvaltı yapıyorum.2 tam yumurta ve 50 gr yulaf 400 ml sutle.Antreman oncesi 100 er gr makarna tavuk ve yogurt hepsi yagsız.Antreman sonrası once 1 olcek whey sabahki gibi sonraki ogun 100 er gr kırmızı et pirinc (az yaglı) ve yogurt.Yatarken 100 gr lor.Gobek giderek artıyor ve bu benim cok canımı sıkmaya basladı...
Neden yağsız bende anlamadım. ya bu yağsız efsanesi hakatten bazı insanların göbeklerinin büyümesine neden oluyor.
Bu yazıyı görmemiştim ama bu altı öğün beslenme efsanesi herkezin diline pelesenk olmuş durumda.
altı öğün beslenme kardeşim bu kadar kasma kendını. 4 hadi bilemedin 5 öğün yap çok zorlanıyorsan
Yediğin içtiğinin en az yüzde 40 yağ olsun.
Testosteron adam gibi çalışmaz, Leptin seviyesi düşer, insulin direnci oluşmaya başlar,
spor yapan adamları yağsız beslemek tümden cahillik yani.
Kim önerdiyse böyle az yağlı beslenmeyi neye dayanarak?
antremanda bu beslenme ile adam gibi ağirlik bile basman zor.
benim görüşüm yağları arttirman ve bu kadar yüksek karbohidrat tüketimi yapmaman.
Onun yerine yağları yüzde 40 50 ye varan oranda arttir.
Arttirki testosteron çalışsın adam gibi hormonların yenden eskisi gibi işlemeye başlasın.