Kullanıcı Adınızın Anlamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
veyron

bugattinin ürettiği 1001 beygir gücünde bir otomobil markası internet e ilk girdiğimden beri kullanırım bu nicki..

Benim nick in açılklaması pek ii diil aslında.19. yüzyılda osmanlı dewletinde batı tarzı düşünce ve idare yönetimini benimseyip benimsetmeye çalışan awrupa yandaşı topluluğa verilen isim.

......

KAS YUMAĞI:normalde zayıfımdır ama yavaş yavaş kilo almaya devam ediyorum tabiki body sayesinde.benim için 1.si ana kucağı,2.si body ocağı o kadar çok seviyorum yani.her neyse arkadaş zayıfım diye dalga geçiyordu çok iyi vücudun var kas yumağı falan diye öyle kaldı işte ben de çok sevdim.sizcede güzel değilmi?

odnamok tersten okuyunca mana kazanıyor :)

Hahahhaah, uzun zaman once daha chat falan yenı cıkmısken kendıme bır nıck aradım, bı tane buldum ama gırdıgım yerlerde
kullanılıyordu dıye bır e de kendımden ekledım oldu master sana masteer, anlamları

baş, ana, esas, asıl, ağa, efendi, kaptan, akıl hocası, hoca, sahip, üstâd, usta, öğretmen, master derecesi, kalıp, yenmek, öğrenmek, hakim olmak, müdür, yönetici, direktör, aile reisi, (erkek) öğretmen, işveren, patron, üstat, yüksek lisans, en önemli, denetim altına almak, egemen olmak, iyi bilmek, tam öğrenmek

bırde ayıptır soylemesı bdsm dekı m :evil:

x

ben nickim yuzunden bır cok kısı ıle kacga yapdım bana durmadan it balıgı deyıp duruyolar
nicknin anşlamı kopek balıgı dıyolar
soluyorum ama anlamıyolar
soyleyım
JAWS= bir köpek balıgı türüdür direk köpek balıgı manasına gelmez bır cins dir
misal kedi - van kedisi
gibi
anlamıda katil köepk balıgı diye bılınır köpek balıklarının en azmanıdır

Re: x

dj_JAwsS dedi:
ben nickim yuzunden bır cok kısı ıle kacga yapdım bana durmadan it balıgı deyıp duruyolar
nicknin anşlamı kopek balıgı dıyolar
soluyorum ama anlamıyolar
soyleyım
JAWS= bir köpek balıgı türüdür direk köpek balıgı manasına gelmez bır cins dir
misal kedi - van kedisi
gibi
anlamıda katil köepk balıgı diye bılınır köpek balıklarının en azmanıdır

jaws, köpekbalığı türü değildir; bahsettiğin köpekbalığı beyaz köpekbalığıdır. jaws kelimesi sanıyorum ki jaw (tr. çene) kelimesinden gelmektedir.

jaw ın çoğulu şeklinde.

ex-lombardo;
Lombardo, Slayer ın efsanevi davulcusu. ex kısmını popomdan uydurdum =) ama kulağa ho$ geliyor her yerde kullanıyorum.

Neo bilindiği gibi matrixteki herif bu herifi bana benzetiyorlar özellikle matrix gözlüklerimi takınca :D

ama benim için anlamı Neo ingilizcesi New yani yeni anlamına gelen gevurca bi isim işte

bilirsiniz insanlar arsızdır hep daha iyisini hep daha "yeni"sini isterler bende böyleyim durmak yok hep daha iyisi

sonum kötü galiba :evil:

benim ki de...

gorgeous skykhan => gorgeouskykhan ;
muhteşem gökhan!...
saygılar... ;)

Re: benim ki de...

gorgeouskykhan dedi:
gorgeous skykhan => gorgeouskykhan ;
muhteşem gökhan!...
saygılar... ;)

muhteşem'den kastım; kibirlik değil tabi ki;
muhteşem gökhan; tüm hayallerimi-hedeflerimi gerçekleştirmiş gökhan'dır...
hani; kişisel gelişim-motivasyon kitabı alışkanlığı... ben kitap ve ilaç delisiyim de... :)
ama neyse ki, iyi oldu böyle, hakikaten hedeflerime sırayla ulaşıyorum ve bu nick'de beni motive ediyor; engellerimi aşmamda...
saygılar... 8)

arka arkaya çok mesaj oldu ama...

neden mükemmel değil de, muhteşem?
Çünkü; tabi ki, mükemmellik sadece Allah'a mahsustur ve ben de (biz de) muhteşem olabiliriz, ama... :)

bu gün bayağı bir doluyum;
Çünkü; yarın bir hedefi mi de başarmaya gidiyorum...

dua edin arkadaşlar... :) mesajı yazdığım geç saat oldu ama olsun...
saygılar... :idea:

Back
Yukarı