Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Berent , gerçektende adım Berent'tir , anlamı kuvvetli kudretli demekmiş. Ayrıca Hun İmparatoru Attila'nın dedesinin adıdır. isim annem Zeynep Talu'dur.
Cherokee kızılderililerinde bir efsane varmış ölümsüz bir düşmüş melek ismi Kalona. Rephaimde onun oğlu çok severek okuduğum bir kitaptaki kişinin ismi
İsmimin 2 farklı önemli anlamı var.Birincisi Borderlands2 oyunundaki ana karakterlerden birisi.Diğeri ise çıktığım birkaç kızın isimlerinin baş arfi olması ''a,n''.[
Aslında bir anlamı yok. Silkroad online oynardım 1 yıl öncesine kadar orada cirit diye bir olay vardı.ve genelde pwp lerde cirit atan kazanır.o yüzden Soncirit ve ortalama 8 yıldır her sitedeki kulllanıcı adımdır..
Çok eskilerden kalma bi nick eskiden delicesine counter strike oynardım. Nick olarak [K]rieger nickini kullandım bi süre. Baktım oynayamıyorum vurulup duruyorum sinirlendim bari rezil olmayalım diye ismi değiştirdim. Oynayanlar bilir kötü oynadıkları kısa bi süre olur o zaman Neyse map e [F]ake adıyla devam ettim sahte nick dalgasına oyundayım hesabı. Baktım ismi değiştirince sanırım kasmadan oynadığım rahat adam vurup ölmemeye başladım frag iyi oldu tekrar ismi [K]rieger yaptım yine oynayamıyorum. Tekrar [F]ake'e çevirdim o günden beri böyle her yerde kullanırım telefon ismi-hafıza kartı ismi-usp bellek ismi-forum nickleri falan filan
Ray_earth, nickimin anlamına gelince ben küçükken bir japon animesi vardı.Sefaryo isimli bir gezegeni kurtarmak için seçilmiş sihirli şövalyeler den ateş perisi olanıydı Ray_earth
6yıllık profesyonal olarak counter steam oynuyorum bir ara internet cafede lan cs yaparken öylesine yazdım futbolcu vardı zhirkov ordan geldi aklıma. ve kaldı böyle
Aslında ben buraya önce Azarrath diye üye olmuştum ama hem şifremi hem mail adresimi unuttuğum için AZAZİL ile tekrar üyelik aldım.
Azazil yada AZAZEL şeytanın Allah'a isyan etmeden önceki ismi imiş. Orkun Uçar'ın Zifir kitabında kendisinin hikayesi vardır hatta Azarrathla(kitapta kocaman kanatları, çeşitli güçleri olan güçlü savaşçı bir erkek cindir kendisi)n beraber baş kahramandır ve ben Azazil'in hikayesinden çok etkilenmiştim. Şeytana baya acımıştım hatta, ondan ismimi de Azazil seçtim.