Kullanıcı Adınızın Anlamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dersanede 1.60 boyundaki kimya hocamdan lys kampında öğrendiğim uzakdoğu (Çin) dövüş tekniği. Kısa bir süreliğine eğitimini görmeme rağmen çok işime yarayacak teknikler öğretti bana, sokak dövüşünde en etkili gördüğüm stil. (Dayağını, yiyen bilir) :D

Son düzenleme:
Bu spor uzun süre süreklilik , sabır , acıya katlanma , tadı güzel yiyeceklerden uzak durma açısından önemli olduğundan hiçbir zaman pes etmemek gerektiğinden

ASLA PES ETME !

lucesgonun anlamı çok derindir herkes bilemez ama ben size söyliyim
lu eski çince de savaşmadan demektir
ces Moğolcada savaş demektir
go da İngilizcede gitmek demektir ama yangın olmayan kazanmak anlamıda vardır :D
savaşmadan savaşı kazamak gibi bir şey bende tam bilmiyorum :)

Bilmiyorum bir manası da yok google da bilmiyor :D küçüklüğümde ilk bilgisayar başına oturduğum zamanlar kullandığım nick hâlâ da çoğu yerde kullanırım öyle kaldı gitti aklımda türkçedeki 'element' kelimesinin ingilizce karşılığı olarak düşünmüştüm heralde ama o da değil öyle yazılmıyor.bi zaman sonra hep böyle yazdığımdan heryere öyle alıştım ve hoşumada gitti artık.Bir anlamı yok işte bu yüzden eşsiz ve güzel geliyor artık.Alamenth,benim işte o :)

Benimkini anlamayan yoktur herhalde
Hem boksu hem bodyi seviyorum
Bi ara kbox ve body beraber çalışmıstım

Ben küçükken benden 8 yaş büyük yeğenim vardı. Bilgisayar konusunda çok iyidir. Nicki Cigabyte2 'di bende ondan çaldım Cigabyte4 yaptım :D

halterman halter adam sallama oldu biraz ama güzel :D

Merhabalar benim kullanıcı adım Ata Aslan Yurtsever; Ata Atatürkten, Aslan Galatasaraydan, Yurtseverde Ülkemi Çok Sevmekten geliyor aslında mahkemeden isim değişiklgi istersem bu ismi alacagim

Samsung Galaksi Eys GT-S5830İ'den Gönderildi.

Back
Yukarı