Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
dün akşam salonda serkan hocamla çalıştıktan sonra tamer abimizin çektiği bir foto
kupkuru kalmışsın, tebrikler. vücut muazzam, damarlanmalar yerinde. sadece tek bir şeye kafam takıldı, iki elini avuç içleri birbirine bakacak şekilde kavuşturduğun pozu çok sık kullanıyorsun, gelişimi daha iyi görelim diye mi onu anlamadım?
Definasyonun harika,kütlende çok güzel.Sizin gibi birisine yorum yapmak bana düşmez ama düşüncelerim bunlar Sayın Kutlukhan.
Yarışmada başarılar dilerim.Umarım Derece Alırsınız.
yarışmayada belinde havlu ile çıkma sakın tertip.dönüşte fırsatın olursa bekliyorum.diyeti sağlam bozarım bilirsin.
diyeti bozdum tertip ilk gün 8 kiloya yakın almışımdereceyi merak edenler +1.80 klasikte 3. oldum seneye daha iyi oluruz inşallah bundan sonra 5-6 sene yarış kovalamaya devam
13 senenin acısını çıkartalım
diyeti bozdum tertip ilk gün 8 kiloya yakın almışımdereceyi merak edenler +1.80 klasikte 3. oldum seneye daha iyi oluruz inşallah bundan sonra 5-6 sene yarış kovalamaya devam
13 senenin acısını çıkartalım