• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kutlukan Yarışma Hazırlık Fotoları

inşallah bodyforumtr.com ailesine bir derece daha getireceğiz

gercekten cok iyi gidiyor bence biraz bacaklar gec define oluyor onuda resimlerden gördügüm kadarıyla yorumladım gercek durumu nedir ne degildir bilemeyiz umarım dereceye girersiniz ki bu vücud biraz daha define olursa önemli bir derece almaması haksızlık olur zaten

alt gögüs dahada çalısabılırsın yarışmada başarılar derece alırsın gibime geliyor :)

dün akşam salonda serkan hocamla çalıştıktan sonra tamer abimizin çektiği bir foto

Eklentiler

• IMG_1919[1].jpg
    IMG_1919[1].jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 621
kupkuru kalmışsın, tebrikler. vücut muazzam, damarlanmalar yerinde. sadece tek bir şeye kafam takıldı, iki elini avuç içleri birbirine bakacak şekilde kavuşturduğun pozu çok sık kullanıyorsun, gelişimi daha iyi görelim diye mi onu anlamadım?

kupkuru kalmışsın, tebrikler. vücut muazzam, damarlanmalar yerinde. sadece tek bir şeye kafam takıldı, iki elini avuç içleri birbirine bakacak şekilde kavuşturduğun pozu çok sık kullanıyorsun, gelişimi daha iyi görelim diye mi onu anlamadım?

en sevdiğim poz...genel bi anlamı yok zaten diyetten kafamda fazla çalışmıyor bu ara:)

son 4 gün kala yarın yola çıkıyoruz

herkesten destek bekliyorum...teşekkürler

Eklentiler

• body 008.JPG
    body 008.JPG
    80,8 KB · Görüntüleme: 637
süper vücut. hayırlısı ne ise o olur inşallah. yarışma fotoğraflarını da eklersiniz artık :D

yarışmayada belinde havlu ile çıkma sakın tertip.dönüşte fırsatın olursa bekliyorum.diyeti sağlam bozarım bilirsin.

yarışmayada belinde havlu ile çıkma sakın tertip.dönüşte fırsatın olursa bekliyorum.diyeti sağlam bozarım bilirsin.

diyeti bozdum tertip ilk gün 8 kiloya yakın almışım:) dereceyi merak edenler +1.80 klasikte 3. oldum seneye daha iyi oluruz inşallah bundan sonra 5-6 sene yarış kovalamaya devam:) 13 senenin acısını çıkartalım

diyeti bozdum tertip ilk gün 8 kiloya yakın almışım:) dereceyi merak edenler +1.80 klasikte 3. oldum seneye daha iyi oluruz inşallah bundan sonra 5-6 sene yarış kovalamaya devam:) 13 senenin acısını çıkartalım

gercekten tebrıkler :)

yarısmaya ısım cıktıgı ıcın gelemdım ızlemeye ama sonucları aldım :)

cok tebrık ederım :) gelecek yıl cok daha ıyı olucagına emınım :)

yarışma meğer eskişehirdeymiş ya pazar akşamı haberim oldu anca dibimizdeki yarışmaya gidememişiz :D tebrikler kutlukhan varsa yarışma fotolarını bekliyoruz :)

Tebrik ederim.thums: Yarışma fotoğrafları var mı??Merak ettim:confused:

tertibim bu sene en azından podyumu sağlam koklamış oldun.ilk üçe girmek uzun süredir zor bir mesele.seneye çıta yükselteceğinden eminim.

Back
Yukarı