• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Last of the mohicans resimler

Zaten Türkiye ye bu tür aletler gönderen bir firmaya rastlamadım. Ayrıca yurtdışından ithal edilen mallar burada 2 katı fiyatına satılıyor. Yani gönderen bir firma olsa kargo ücreti ile birlikte ancak Türkiye deki fiyatı bulur ürün.

kriz ortamını değerlendirebilirsin aslınd****apanacak bir salon bulabilirsen ordan daha uyguna kapatablirsin sehpa olayını.

Devamlı takip ediyorum ikinci el ürünleri. Salon tipi multıpress sehpası evde kullanılabilir fakat power rack veya smıth machıne tek parça halinde kaynaklı olduğundan ev için müsait değil. Daha önceden bu tür aletler yapmış bir demirciye power rack resmini ve ölçülerini verdim. Maliyeti uyarsa yaptırıp sehbayı dışardan almayı düşünüyorum.

istediğin sehpanın menşesi nedir ?

Aslına bakarsan tam aradığım alet bu

Piyasada maalesef yok. Bende en azında omuz ve göğüsü korkmadan çalışabileceğim bir alet arıyorum.

Eklentiler

• 522HiRes-2 (500 x 500).jpg
    522HiRes-2 (500 x 500).jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 566
yurt dışından temini sırasında gümrüğe takılması garanti bir ürün hem kıymet hem ağırlık olarak. avrupa menşeli bi üründe getirsen vergiden muaf bıraktırabilirsin fakat avrupalıların biçeceği kıymet kimbilir nekadar olur. pazar payı olmadan sanırım ucuza getirmek zor

Aslına bakarsan tam aradığım alet bu

Piyasada maalesef yok. Bende en azında omuz ve göğüsü korkmadan çalışabileceğim bir alet arıyorum.
sectıgın urun ev ıcın mukemmel ama bence bıraz daha bekle ve benım onerdıgım sephayı turkıyeden al hem rıske gırmemeıs olursun hemde malıyet azalır bır demırcıde yaptırmanı tavsıye etmem cunku ne kadar ıyı olursa olsun resımdekının yanına bıle yaklasamaz emın ol cunku bunun gıbı profesyonel aletlerın malzemesınden tut cıvatasına kadar hep bır uyum ıcınde o yuzden tek cahren bence turkıyeden alman

yurt dışından temini sırasında gümrüğe takılması garanti bir ürün hem kıymet hem ağırlık olarak. avrupa menşeli bi üründe getirsen vergiden muaf bıraktırabilirsin fakat avrupalıların biçeceği kıymet kimbilir nekadar olur. pazar payı olmadan sanırım ucuza getirmek zor

Yurtdışındaki sitelerin hiçbirinin gönderim listesinde Türkiye ye rastlamadım. Geneli avrupa birliği ülkelerine hizmet veriyor. Supplement sipariş edilebilecek birçok site var fakat bu tür aletler satın alınabilecek bir siteye rastlamadım.

sectıgın urun ev ıcın mukemmel ama bence bıraz daha bekle ve benım onerdıgım sephayı turkıyeden al hem rıske gırmemeıs olursun hemde malıyet azalır bır demırcıde yaptırmanı tavsıye etmem cunku ne kadar ıyı olursa olsun resımdekının yanına bıle yaklasamaz emın ol cunku bunun gıbı profesyonel aletlerın malzemesınden tut cıvatasına kadar hep bır uyum ıcınde o yuzden tek cahren bence turkıyeden alman

İtalatçı firmayla görüştüm bunun bi benzeri ürünü 1 ay içinde getireceklerini söyledi. Beklemedeyim şu anda. Bahsettiğim demirci bir mühendisle beraber çalışıyor ve salonlara alet yapıyor. Fakat salonlarda ki aletler her bölge için ayrı olduğundan buna benzer bi ürün yapmamış. Bende aşağıdaki resmi verdim maliye çıkaracak. Eğer uygun bi fiyat olusa beraber kullanabileceğim ayarlanabilir bir sehba almayıda düşünüyorum.

Eklentiler

• 493HiRes-1 (600 x 600).jpg
    493HiRes-1 (600 x 600).jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 516
İtalatçı firmayla görüştüm bunun bi benzeri ürünü 1 ay içinde getireceklerini söyledi. Beklemedeyim şu anda. Bahsettiğim demirci bir mühendisle beraber çalışıyor ve salonlara alet yapıyor. Fakat salonlarda ki aletler her bölge için ayrı olduğundan buna benzer bi ürün yapmamış. Bende aşağıdaki resmi verdim maliye çıkaracak. Eğer uygun bi fiyat olusa beraber kullanabileceğim ayarlanabilir bir sehba almayıda düşünüyorum.
eger dedıgın gıbı butur aletler yapıyorlarsa yaptır tabıı neden olmasın

Evde çalışmaya göre bence gayet mükemmel. Çoğu kimse bu kadar sürede salonda bu sonuca ulaşamaz. Evde ne motive edecek adam vardır ne yardım alacak adam vardır. Alet çeşitliliği de yok tebrik etmek lazım. Bu arada mesela 8 tekrar bench yapıp 8 inde de yardım alanların haybeye çalıştığının göstergesidir bu. Yardımsız da oluyormuş demek ki.

Teşekkürler umur35.

Partnersiz çalışırken özellikle göğüs ve omuz idmanlarında %100 kuvvet uygulanamıyor maalesef.

Gercekten haklısın..Bazı ınsanlar salonda basında hoca dururken bıle tam performans sergıleyemıyor kaldıkı evde tek basına calısan bırı sergılesın..Fakat senın fotolarından cıkardıgım sonuc bu ısı bodyforumtr farkıyla bılınclı bır sekılde yapan bır kısı oldugundur basarılar dılerım...

Evde çalışmaya göre bence gayet mükemmel. Çoğu kimse bu kadar sürede salonda bu sonuca ulaşamaz. Evde ne motive edecek adam vardır ne yardım alacak adam vardır. Alet çeşitliliği de yok tebrik etmek lazım. Bu arada mesela 8 tekrar bench yapıp 8 inde de yardım alanların haybeye çalıştığının göstergesidir bu. Yardımsız da oluyormuş demek ki.

Teşekkür ederim deathlifter.

Bir partner şart aslında bu sporda, özellikle güvenlik açışından. Biri arkanda durduğu zaman, bara dokunmasa bile, orda olması insana güven veriyor. Sınırları zorlamanı sağlıyor.
Partnerim olmadığından göğüs ve omuz idmanlarında daha çok zorlayıcı kilolara giriyorum. %100 performans denemeleri yapmak biraz tehlikeli tek başına.Bu da hacim konusunda yavaş ilerlememe sebep oldu.

89 kg erkek 86 bel ile yağ oranını söliym sana %13 ve %15in altında bi değer kötü deil ve mekik calısmak icin yeterli bir yağ oranı 6 baklagil zamanla ckabilir belini koru veya inceltebilirsen braz daha inceltmeni öneririm...

Hafta içi boş günümde ve cumartesi, pazar( gündüz 4-5 gibi idman gece 9-10 gibi koşu) 30 dk. koşmaya başladım. Koşu sonrasında da mide çalışıyorum. Havaların ısınmasıyla beli biraz inceltebilirim inş.

internetteki bir siteye göre yağ oranın %13... ne kadar güvenilir bilmiyorum...

http://www.diyetform.com/default.asp?actions=vucutyagorani

linki bu...

Teşekkürler aycan1903

Verdiğin linkteki uygulama zannedersem şu sınıfa giriyor;

Anthropometric Methods

İstatistiki bir method.
Vücutta çeşitli parametreler belirleniyor. (Mesela bel çevresi uzunluğu ve deri kalınlığı)
Ve daha önceki istatistiki ortalamalara göre oluşturulan formüle sizin değerleriniz oturtularak bir sonuca varılıyor.
Tahmin edebileceğiniz gibi güvenilir olmayan ve başarısız methodlardan biri.

bu siteler sizi yanıltır, boyu bile sormamış hesaplarken? üstelik siteye göre normal sağlıklı erkeğin yağ oranı %14- %18 arasıymış... kime göre neye göre?

bu kriterler aktif olarak spor yapan ve vucut geliştiren insnalara göre değil.

ben de zaten "ne kadar güvenilir emin değilim" şeklinde fikrimi belirttim... sadece bel çevresi ve ağırlık ile bunun sağlıklı bir sonuç vermeyeceğini düşünüyorum...

Back
Yukarı