Zaten Türkiye ye bu tür aletler gönderen bir firmaya rastlamadım. Ayrıca yurtdışından ithal edilen mallar burada 2 katı fiyatına satılıyor. Yani gönderen bir firma olsa kargo ücreti ile birlikte ancak Türkiye deki fiyatı bulur ürün.
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
istediğin sehpanın menşesi nedir ?
sectıgın urun ev ıcın mukemmel ama bence bıraz daha bekle ve benım onerdıgım sephayı turkıyeden al hem rıske gırmemeıs olursun hemde malıyet azalır bır demırcıde yaptırmanı tavsıye etmem cunku ne kadar ıyı olursa olsun resımdekının yanına bıle yaklasamaz emın ol cunku bunun gıbı profesyonel aletlerın malzemesınden tut cıvatasına kadar hep bır uyum ıcınde o yuzden tek cahren bence turkıyeden almanAslına bakarsan tam aradığım alet bu
Piyasada maalesef yok. Bende en azında omuz ve göğüsü korkmadan çalışabileceğim bir alet arıyorum.
yurt dışından temini sırasında gümrüğe takılması garanti bir ürün hem kıymet hem ağırlık olarak. avrupa menşeli bi üründe getirsen vergiden muaf bıraktırabilirsin fakat avrupalıların biçeceği kıymet kimbilir nekadar olur. pazar payı olmadan sanırım ucuza getirmek zor
sectıgın urun ev ıcın mukemmel ama bence bıraz daha bekle ve benım onerdıgım sephayı turkıyeden al hem rıske gırmemeıs olursun hemde malıyet azalır bır demırcıde yaptırmanı tavsıye etmem cunku ne kadar ıyı olursa olsun resımdekının yanına bıle yaklasamaz emın ol cunku bunun gıbı profesyonel aletlerın malzemesınden tut cıvatasına kadar hep bır uyum ıcınde o yuzden tek cahren bence turkıyeden alman
eger dedıgın gıbı butur aletler yapıyorlarsa yaptır tabıı neden olmasınİtalatçı firmayla görüştüm bunun bi benzeri ürünü 1 ay içinde getireceklerini söyledi. Beklemedeyim şu anda. Bahsettiğim demirci bir mühendisle beraber çalışıyor ve salonlara alet yapıyor. Fakat salonlarda ki aletler her bölge için ayrı olduğundan buna benzer bi ürün yapmamış. Bende aşağıdaki resmi verdim maliye çıkaracak. Eğer uygun bi fiyat olusa beraber kullanabileceğim ayarlanabilir bir sehba almayıda düşünüyorum.
Teşekkürler umur35.
Partnersiz çalışırken özellikle göğüs ve omuz idmanlarında %100 kuvvet uygulanamıyor maalesef.
internetteki bir siteye göre yağ oranın %13... ne kadar güvenilir bilmiyorum...
http://www.diyetform.com/default.asp?actions=vucutyagorani
linki bu...
Evde çalışmaya göre bence gayet mükemmel. Çoğu kimse bu kadar sürede salonda bu sonuca ulaşamaz. Evde ne motive edecek adam vardır ne yardım alacak adam vardır. Alet çeşitliliği de yok tebrik etmek lazım. Bu arada mesela 8 tekrar bench yapıp 8 inde de yardım alanların haybeye çalıştığının göstergesidir bu. Yardımsız da oluyormuş demek ki.
89 kg erkek 86 bel ile yağ oranını söliym sana %13 ve %15in altında bi değer kötü deil ve mekik calısmak icin yeterli bir yağ oranı 6 baklagil zamanla ckabilir belini koru veya inceltebilirsen braz daha inceltmeni öneririm...
internetteki bir siteye göre yağ oranın %13... ne kadar güvenilir bilmiyorum...
http://www.diyetform.com/default.asp?actions=vucutyagorani
linki bu...
bu siteler sizi yanıltır, boyu bile sormamış hesaplarken? üstelik siteye göre normal sağlıklı erkeğin yağ oranı %14- %18 arasıymış... kime göre neye göre?
bu kriterler aktif olarak spor yapan ve vucut geliştiren insnalara göre değil.