• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Latismus Dorsi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

OdnamoK

Özel Üye
Yorumlarınızı bekliyorum. Acımayın... :)

lutfen sadece resim koymayin kendinizinide tanitin...

isminden de anşlasıldıgı üzere (latissimusdorsi) (kanat kasları)
kanat kasların cok güzel gelismis...bicepslerde onlara oranla güzel....
omuzlarda gayet iyi kendini gösteriyor.özellikle ön omuz...
yani kısacası sırttan güzel ve define bir vücut.....
tebrik eder,basarılar diliyorum...

...

saydam dedi:
lutfen sadece resim koymayin kendinizinide tanitin...

Boy:1,70 Kilo:77 Kol: 41

Markus Ruhl teşekkür ederim yorumun için...

gercekten orantılı olmuş.kılo ve olculer oldugundan fazla gorunuyor.bence ıdeal bır vucut olmuş.tebrıkler.

Yabancı bir forumda görmüştüm seni. Orada "Lats for Fly" diye bir başlığın vardı. Orada tebriklerimi gönderdim mi hatırlamıyorum ama buradan göndereyim. Gerçekten vücudunun en güçlü yönü kanatlar gibi. Belin de şahane ince duruyor ama biraz yağlanma var sanki. Karnını biraz ilerletmen lazım gibi duruyor. Başarılar...

saolun

Arkadaşlar çok saolun acayip mutlu oldum. Evet getbig.com'a da fotoğraflarımı koymuştum ama ordakilerin bir kaçı hariç sadece kıllarımdan söz ettiler, alay ettiler, ne de olsa Amerikalılar; ama burası yani bizim Türk'lerin forumu öyle değil. Burdaki insanlar yardımsever, birbirini kırmamaya özen gösteriyorlar işte bizim diğer milletlerden farkımız bu. Biraz siyasi oldu ama neyse ben spora 98 yılında 16 yaşındayken başladım 8 ay yaptıktan sonra salon kapandı ben de 1,5 dene ara verdim. 2000 mayıs ayında tekrar başladım. Anlayacağınız 7-8 senedir bu işi bırakamıyorum. Herkese yorumları için teşekkür ederim.

Blitz dedi:
ama biraz yağlanma var sanki. Karnını biraz ilerletmen lazım gibi duruyor.

Haklısın yağ sorunum var. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

guzl ve orantili bi vucut ama beli biraz daha inceltirsen ust taraf daha da guzel goruncek basarilarinin devamini diliyorum bide o amerikalilari hic takma kardes onlarin imkani bizde olsa,daglari devirirdik,sonucta onlar kadar supplement cesidini bulamiyoruz ve burda cok pahali oraya gore.neyse tebrikler

hedek dedi:
guzl ve orantili bi vucut ama beli biraz daha inceltirsen ust taraf daha da guzel goruncek basarilarinin devamini diliyorum bide o amerikalilari hic takma kardes onlarin imkani bizde olsa,daglari devirirdik,sonucta onlar kadar supplement cesidini bulamiyoruz ve burda cok pahali oraya gore.neyse tebrikler

saol hedek kardeş

bana kalırsa KOLTUKALTI kısmın çok iyi çıkmış...
kanatlarını uzatmak ve daha belirgin hale getirmek için lat pulldowns setleri arasınad bir yerlerde kendini asılı bırak....
biraz da pull_over yaparak genişleyebilirsin...
bunların yanı sıra vücudun hiç de fena değil...başarılar...

teşekkür ederim arkadaşlar çok saolun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı